skip to Main Content
2a Jornada D’Handbol Femení

2a Jornada d’Handbol Femení

Dissabte passat vam celebrar a les instal.lacions de La Salle Bonanova la 2a Jornada d’Handbol Femení!!

Una activitat que pretén encoratjar a les joves esportistes a practicar l’handbol amb nosaltres. Part del cos tècnic de la secció, de la mà del seu Director, Marc Tomàs, van dirigir diverses activitats i circuits per què les nenes aprenguessin accions i estratègies de l’handbol: circuit de punteria, cicle de passes, fintes, aturades, etc.

Es van formar tres grups d’entre P5 i 4rt de Primària on cada grup va treballar d’una manera distesa i divertida les diferents accions de l’handbol. Els nostres entrenador@s, els germans Miguel i Alejandro Bernad, van disputar un partit entre nois que van voler sumar-se a la nostra activitat donant tot el suport a l’handbol femení! Marc i Marina Tomàs, van treballar el grup d’entre 2n i 4rt de Primària a la pista La Salle; i, Aleix Climent i Aleix Rovira es van fer càrrec del grup d’entre P5 i 1er de Primària a la pista Infermeria.

L’activitat va culminar amb l’entrega de medalles més que merescudes a tot@s els participants i el sorteig de samarretes gentilesa de la Federació Catalana d’Arbitratges. Un goig veure les pistes plenes de noies jugant a l’handbol!

Ben segur que repetirem!!

Gràcies a totes per la vostra assistència i participació!!

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X