skip to Main Content
3a Fase I Final Individual De Gimnàstica Rítmica

3a Fase i final individual de Gimnàstica Rítmica

LES GIMNASTES INDIVIDUALS S’ACOMIADEN DE LA TEMPORADA DE COMPETICIÓ

Dissabte 5 de març de 2022, les gimnastes individuals de l’equip de Gimnàstica Rítmica de La Salle Bonanova han disputat la tercera fase i final dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Amb molta emoció arribava el dia d’acomiadar-se de les competicions aquesta temporada… però, no obstant això, les nostres gimnastes han tornat a demostrar el treball fet i la seva evolució durant tots aquests mesos. Com sempre, destacar la gran feina feta de tot l’equip i les ganes per continuar aprenent dia rere dia!

Volem felicitar a la Paula Solergibert, gimnasta Juvenil A, ja que durant tota la temporada ha estat entre les millors de la seva categoria i nivell. En aquesta tercera fase s’ha classificat quarta, acabant la temporada en 5a posició en la suma total de les fases. Continuem!

Sofia Silva, gimnasta Juvenil nivell B i l’Aina Canalejas, Infantil nivell B, han gaudit una vegada més al tapís, lluitant el seu exercici fins a l’últim instant. Encara que no ha sigut el millor dia d’ambdues, les nostres gimnastes han sigut unes lluitadores! Sara Pascual, gimnasta Aleví C, ha tornat a proclamar-se subcampiona de la competició i subcampiona de Barcelona en la seva categoria i nivell! Felicitats Sara!!

L’Aran Neguillo, Benjamina nivell C, ha aconseguit la quarta posició en la tercera fase i la quarta posició en la classificació general. Enhorabona!! Per acabar, la Benjamina nivell C Sofia Olivé ha millorat una posició respecte a l’última competició, i per això s’ha classificat en 7a posició i ha obtingut una 6a posició en la classificació general. Molt bé Sofia!

Aquesta temporada individual arriba a la fi… No obstant això, volem destacar el gran equip que fan les gimnastes individuals del CE La Salle Bonanova. L’equip tècnic està molt orgullós de vosaltres!

Som rítmica, som Salle!!!

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X