skip to Main Content
A L’handbol, Elles També Juguen!

A l’handbol, elles també juguen!

Benvolgudes famílies,

Des de la direcció de la secció d’handbol us volem informar d’una jornada molt especial per a tots nosaltres! Es tracta de la 1ª trobada del Dia de la Nena Esportista. Que es durà a terme el proper dissabte 15 d’octubre d’11:00 a 12:30 a la pista La Salle (Gàbia).

Aquesta trobada és un impuls perquè l’handbol femení comenci a créixer en la nostra secció! Ens agradaria que l’handbol fos un esport orientat a tothom i és per això que tenim la intenció que aquest acte sigui molt participatiu i hi hagi la màxima col·laboració i assistència.
La jornada consistirà en el fet que cada esportista dels equips benjamins i prebenjamins de la secció d’handbol del CE La Salle Bonanova, convidi a la jornada a una nena de la seva edat que vulgui venir a provar el nostre esport (pot ser de l’escola, de fora de l’escola, familiar…). Un cop coneguem el total de participants, es realitzaran equips i organitzarem un torneig (el nombre d’equips total dependrà del volum d’inscrits/es).
Disposarem de dues pistes per a jugar els partits que tindran lloc a la pista “La Salle” (gàbia) i la pista infermeria, ambdues a les instal.lacions de l’escola.

Per cloure la jornada, tots/es les participants podran gaudir d’un esmorzar i alguns premis sorpresa!
L’únic requisit a tenir en compte és que els/les esportistes vinguin amb roba i calçat esportiu i una ampolla d’aigua.
Per a participar-hi, cal que envieu un mail a handbol@clubsallebonanova.com tot indicant el nom de l’esportista del club i el nom i el telèfon de la persona que convidaran a jugar al torneig (recordeu que ha de ser una nena) Exemple: Em dic Marc Tomàs i portaré la meva amiga Carla López, telèfon: 654738838
El termini per enviar el correu electrònic finalitza el proper dijous 13 d’octubre. Un cop rebem tot el llistat d’inscrits/es, comunicarem la informació i funcionament de la jornada via correu electrònic.

A l’handbol, elles també juguen!!

 

Us esperem!!

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X