skip to Main Content
Balanç De La Temporada Dels Alevins De Futbol

Balanç de la temporada dels Alevins de Futbol

Volem compartir amb vosaltres el balanç d’aquesta temporada dels Alevins de Futbol des del punt de vista de Nacho Peiró, Coordinador dels equips de F7. Una temporada que, tot i els entrebancs, La Salle Bonanova ha superat amb força, dedicació i molt bons resultats!!!

 

Un cop finalitzada la temporada 2020-2021 de Competició de la Federació Catalana de Futbol, us vull detallar els resultats finals obtinguts pels 4 equips de Futbol7 amb els quals hem competit en aquesta peculiar temporada.

2 ALEVINS de 1r any (composts per jugadors de 5è de Primària):

ALEVÍ C i ALEVÍ D

2 ALEVINS de 2n any (composts per jugadors de 6è de Primària):

ALEVÍ A I ALEVÍ B

 

  • Meritori ascens de l’Aleví A de 3a a 2a divisió. Equip entrenat per Marcel Boquer i Tom Pérez, que ha guanyat els 12 partits que ha disputat aquesta temporada … No recordo una temporada tan perfecta resultant classificats com a primers de la categoria!

 

  • Esplèndid resultat de l’Aleví B (entrenat per Andreu Fitó i Albert Roca) que han quedat 2ns del seu grup, amb 12 partits guanyats de 13 disputats!!!

 

  • Fantàstic posició de l’Aleví C (entrenat per Alex Salazar i Pablo Lorente), que amb Alevins de 1r any han quedat 3rs a 4 punts del líder. Un gran resultat, ja que quan havia de ser un trànsit pel 2n any, quasi aconsegueixen una epopeia resultant classificat com a 3r!!

 

  • Gran treball de l’Aleví D (entrenat per Sergio Pi i Joan Francés). Sent un equip de 1r any possiblement s’ha ressentit més la diferència d’edat, però estic segur que la temporada vinent els resultats milloraran!! Aquest any hem resultat classificats en 11a posició.

 

Text: Nacho Peiró – Coordinador Secció Futbol 7 del C.E. La Salle Bonanova

Imatges (font): Federació Catalana de Futbol

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X