skip to Main Content
Balanç De La Temporada Dels Sèniors De Bàsquet

Balanç de la temporada dels Sèniors de Bàsquet

La temporada 2020-21 serà recordada per tots com la temporada més atípica i intermitent de totes les viscudes a la Secció de Bàsquet del Club Esportiu La Salle Bonanova. Amb la temporada de partits clausurada pels nostres equips Sèniors, voldríem dedicar unes paraules i fer un petit balanç de les lliçons a extreure com aprenentatge del cicle esportiu en curs.

Vam començar a entrenar amb moltes incerteses motivades per la Covid i ens va manar ajustant a les restriccions a l’hora de plantejar els entrenaments durant la temporada. És important ressaltar la voluntat positival’esforç dels entrenadors i entrenadores, jugadors i jugadores per mantenir la il.lusió i les ganes de gaudir del bàsquet tot i la situació de pandèmia. Tots i totes hem après a ser resilients, cuidar-nos i adaptar-nos per poder seguir progressant i gaudint d’aquest esport.

Tots teníem ganes de poder jugar 5×5 i de poder gaudir de partits de competició, i, definitivament, a finals de març vam poder tornar als partits. Tot i que la temporada no ha tingut ni descensos ni ascensos, ens ha servit a tots per avaluar-nos, competir i reprendre l‘alegria de jugar partits com a local i visitant.

El nostre equip Sènior Femení ha fet una temporada de partits molt il.lusionants de cara a veure el potencial i la futura projecció del nostre equip. Hem de destacar el partit celebrat al camp del Joventut de Badalona, un club i un camp que és un clàssic del bàsquet català. Després d’un gran partit ens vam endur la victòria contra l’equip més competitiu del nostre grup.

 

 

El nostre Sènior Femení és un equip jove i amb moltes ganes de competir! Estem il.lusionats de poder veure fins on aconseguirem arribar la pròxima temporada.

Aprofitem aquestes línies per agrair la feina de l’entrenador Carlos Elvira al capdavant d’aquest equip durant les dues últimes temporades que passarà el relleu a un nou entrenador amb el qual, de ben segur, seguirem prosperant.

Pel que fa al nostre Sènior Masculí també ha fet una molt bona temporada. Hem competit a Segona Catalana i ens ha servit per veure el nostre nivell, apreciar i temptejar el nostre horitzó en aquest nivell. Serà un repte il.lusionant per nosaltres poder competir en la categoria de Segona Catalana la temporada vinent.

 

 

Per acabar, destacar el referent que arriben a ser els equips Sèniors per a tots els equips de formació del Club. Per això, des d’aquestes línies agrair la il.lusió i l’exemple demostrat duran aquesta temporada tan diferent. Gràcies a l’equip tècnic, als delegats de camp, a l’afició i en especial als veritables protagonistes, les jugadores i els jugadors.

 

Escrit per David Guzmán, Director Esportiu de la Secció de Bàsquet LSB

Imatges de Carlos i Julio Elvira

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X