skip to Main Content
Campanya #25N Contra La Violència Masclista

Campanya #25N contra la violència masclista

El Club Esportiu La Salle Bonanova ens adherim al Manifest del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Fem un crit contra la violència masclista en el món de l’esport adherint-nos a la campanya #25N promoguda pel Consell Català de l’Esport i recolzada per la Generalitat de Catalunya, les Diputacions provincials, la Delegació del Govern a Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, entre d’altres.

Una campanya que, amb motiu del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, convida a tota la ciutadania a fer un minut de silenci, al qual ens hi sumem, demà dijous 25 de novembre a les 12h del migdia per expressar el rebuig absolut contra qualsevol tipus de violència, especialment la que afecta les dones i als seus fills i filles.

Les Institucions promotores d’aquesta campanya han expressat el seu compromís ferm en un Manifest Institucional on es recullen les diverses violències identificades que pateixen avui dia les dones en diferents àmbits i situacions. Iniciativa que també ha pres el Consell Català de l’Esport redactant el Manifest del món de l’Esport per l’eliminació de la violència envers les dones en el qual reivindiquen accions individuals i col.lectives per erradicar la violència en el món de l’esport mitjançant aliances i complicitats des de l’esport per construir un teixit comunitari i una xarxa de recursos per una vida i un esport lliure de violències masclistes.

Així doncs, us convidem a sumar-vos al minut de silenci en commemoració al Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones demà dijous 25 de novembre a les 12h del migdia.

Us agraïm per endavant que cliqueu sobre els botons a peu de pàgina per compartir aquesta iniciativa a les vostres xarxes.

#25N  #esportcat

Per un esport lliure de violència masclista!

 

Club Esportiu La Salle Bonanova

 

 

 

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X