skip to Main Content
Campiones De La COPA CEEB De Bàsquet!!

Campiones de la COPA CEEB de Bàsquet!!

El Benjamí Femení Vermell Campió de la COPA CEEB de Bàsquet!!

El diumenge passat, 3 d’abril, es va disputar la Final de la Copa CEEB de bàsquet en la categoria Benjamí Femení. En aquesta, participava el Benjamí Femení Vermell, equip que va aconseguir arribar aquesta fita fent una molt bona feina a les semifinals viscudes el dia 6 de març al pavelló de la Mar Bella.

En aquesta ocasió, la final es disputava al Poliesportiu La Salle contra l’escola Peter Pan.

Com tota final, abans de l’inici del partit, es podien observar molts nervis per part de tots els participants, sobretot en les jugadores. Fet que va anar molt bé, per treballar la gestió emocional. Perquè més que una final, era un partit de celebració. On la participació era el més important, més enllà de resultats, el que buscàvem era que les jugadores i les famílies poguessin viure una experiència inoblidable.

 

Aquesta experiència va començar sent única, ja que, de mica en mica s’apropava l’hora del partit i la grada no parava de créixer. Moltíssimes persones es van apropar per viure la final de la copa i animar al seu equip. Volem destacar, a part de les famílies que formen part dels equips, que van estar exemplars, totes les persones que van venir que estant vinculades amb el C.E. LA SALLE BONANOVA per animar com autèntics “supporters”. Moltíssimes gràcies!!!

Per estrany que sembli, l’escola Peter Pan jugava com a local i La Salle Bonanova com a visitant en una pista neutral (ja que, cap dels dos equips havia jugat mai). Un cop feta la salutació inicial entre els dos equips, va començar-se a disputar la final.

Durant tot el partit, les jugadores van demostrar unes ganes increïbles de jugar: Lluitant cada pilota, tirant moltíssim a cistella, animant des de la banqueta, en fi, intentant fer servir de la millor manera possible totes les habilitats treballades durant tota la temporada.

El partit va ser molt emocionant, gràcies al gran espectacle que van oferir els dos equips. Tant l’escola Peter Pan com la Salle Bonanova.

Al final, va haver-hi un resultat de 25-43, que convertien en campiones de la Copa CEEB a les 11 jugadores del Benjamí Femení Vermell de La Salle Bonanova. Encara que, més enllà del resultat, vam poder experimentar un dia ple d’emocions on quedarà gravat a la memòria de totes les persones que van fer possible aquesta diada.

Des del club, volem agrair infinitament a totes les persones que van estar a la grada deixant-se la veu i la pell animant a l’equip, al Poliesportiu La Salle per permetre jugar aquesta gran final i al Consell Escolar de l’Esport de Barcelona per l’organització d’aquesta copa.

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X