skip to Main Content
Campus De Pretemporada D’Hoquei Patins!

Campus de Pretemporada d’Hoquei Patins!

Des del Club Esportiu La Salle Bonanova oferim, per esportistes des de 1r de Primària fins a 1r de Grau, el campus de pretemporada d’hoquei sobre patins els dies 28, 29, 30 i 31 d’agost i 01, 04 i 05 de setembre del 2023. Aquest període intensiu de preparació ofereix als jugadors i jugadores l’oportunitat de millorar les seves habilitats individuals, el desenvolupament de la cohesió d’equip i l’aprenentatge tàctic col·lectiu. Les inscripcions estan obertes tant a esportistes del Club com d’altres entitats.

Durant els entrenaments del campus, els jugadors i jugadores tenen l’oportunitat de perfeccionar les seves tècniques, treballar en els seus moviments i guanyar resistència física. Aquesta dedicació intensa no només els ajuda a augmentar el seu nivell individual, sinó que també afavoreix la formació d’un equip fort i cohesionat. Les hores invertides en entrenaments tàctics permeten als jugadors entendre i assimilar els conceptes de joc proposats pels entrenadors, afavorint una millor coordinació i comunicació en el camp.

A més, el campus de pretemporada proporciona als jugadors l’oportunitat de créixer com a equip fora de la pista d’hoquei. El temps compartit durant els entrenaments i altres activitats relacionades fomenta la unió entre els jugadors i jugadores, afavorint l’establiment de llaços forts d’amistat i confiança. Això és essencial per a un bon rendiment en els partits, ja que un equip que es coneix i confia mútuament té més facilitat per adaptar-se als diferents escenaris de joc.

Finalment, participar en cada dia del campus equival a entrenar un total de 2.100 minuts, és a dir, el que seria entrenar en 28 sessions d’entrenament durant la temporada (el treball de dos mesos i mig).

Trobaràs tota la informació, tarifes i normativa de l’activitat en aquest enllaç:

INFORMACIÓ, TARIFES I NORMATIVA

 

Per participar amb nosaltres al Campus d’Hoquei Patins, només has d’emplenar el formulari que trobaràs seguint l’enllaç indicat més avall. El periode d’inscripció acabarà el proper 25 d’agost.

INSCRIU-TE CLICANT AQUÍ

 

T’hi esperem!

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X