skip to Main Content
Cap De Setmana D’emocions!!

Cap de setmana d’emocions!!

Dissabte 22 de gener de 2022, l’equip individual de Gimnàstica Rítmica va disputar el seu primer campionat de la temporada: la 1a fase dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya celebrada al Pavelló de La Mar Bella de Barcelona.

Les gimnastes individuals de la nostra secció es van estrenar de la millor manera; gaudint d’un dia sencer d’allò que més ens agrada! La primera presa de contacte amb el tapís de gimnàstica rítmica ha sigut molt bona, les gimnastes del CE Salle Bonanova tenien moltes ganes de mostrar els seus muntatges que tant han treballat!

La Paula Solergibert, gimnasta juvenil A, s’ha estrenat a un nou nivell i després de molt treball ha aconseguit una 5a posició en una de les categories amb més qualitat. Ha defensat i gaudit el seu exercici de maces fins a l’últim moment.

La Maria Rosa Solergibert, gimnasta juvenil nivell B, ha obtingut una tercera posició en aquesta primera fase, transetent la seva simpatia a tothom i lluitant el seu muntatge fins al final.

La Sofia Silva, gimnasta juvenil B, s’ha estrenat el present any en aquest nivell. Les sensacions han sigut molt bones i la seva actitud davant l’exercici també.

Aina Canalejas, gimnasta infantil B, s’ha estrenat aquest any en el mencionat nivell assolint la 7a posició. Les seves ganes d’aprendre i millorar són imparables.

La Sara Pascual, gimnasta aleví C, s’ha proclamat subcampiona de la competició en una categoria amb molta influència de participació. La seva impecable execució l’han fet arribar al segon esglaó del podi.

Les gimnastes Aran Neguillo i Sofia Olivé, benjamines del nivell C, han aconseguit classificar-se entre les 8 millors de la seva categoria, aconseguint una cinquena i sisena posició correlativament. La seva motivació i empeny no tenen límits!

 

Continuem treballant i polint els exercicis per les següents fases.

 

Endavant Salle!

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X