skip to Main Content
CASAL D’ESTIU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA

CASAL D’ESTIU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA

El Club Esportiu La Salle Bonanova oferim el Casal de Gimnàstica Rítmica d’estiu 2022. Dues setmanes on les nostres tècniques treballaran i vetllaran al màxim per tal d’aconseguir que la participant pugui divertir-se i aprendre mitjançant la pràctica de la Gimnàstica Rítmica.

Al llarg del dia, es duran a terme entrenaments enfocats en la tècnica, balls coreogràfics, tallers, piscina, activitats lúdiques… per tal de millorar en la tècnica, optimitzar al màxim el temps i fer gaudir a totes i cadascuna de les participants.

Pretenem generar un entorn càlid i proper on retornar, a totes les participants i les famílies, la confiança dipositada en nosaltres.

Calendari de l’activitat:
Setmana 1 – Del 4 al 8 de juliol
Setmana 2 – De l’11 al 15 de juliol

L’horari és de 9h a 17h, amb la possibilitat de fer només la modalitat de matí fins a les 13:15h i en el cas de fer tot el dia la participant es pot quedar a dinar al Col·legi La Salle Bonanova.

Normativa de l’activitat:

Podeu consultar la normativa del Casal en aquest enllaç.

Procés d’inscripció:

Per inscriure’s a l’activitat heu d’emplenar aquest formulari.

Es poden inscriure totes aquelles persones nascudes entre els anys 2015 i 2004 (inclosos). El període d’inscripció acaba el diumenge 3 de juliol o quan s’exhaureixin les places.

 

Us hi esperem!!

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X