skip to Main Content
Crònica Del Partit De L’Aleví B De Futbol

Crònica del partit de l’Aleví B de Futbol

L’Aleví B del Club Esportiu La Salle Bonanova va remuntar al darrer minut el seu partit davant el Catalonia UB, aconseguint una victòria per 4 gols a 5 que, afegida a la golejada al Singuerlín (12-1) li permet mantenir les seves opcions al títol.

El partit va començar amb domini de La Salle, però el Catalonia va aprofitar 3 badades defensives gairebé idèntiques, als minuts 3, 4 i 5, per col.locar un sorprenent 3/0 al marcador. El Catalònia, a més, va arrodonir el 4/0 al darrer minut del primer quart.

L’equip va arribar molt desmoralitzat al primer descans, per causa d’un resultat que no s’ajustava al vist al terreny de joc, però els entrenadors Andreu Fitó i Albert Roca van animar als seus jugadors a persistir i continuar amb la pressió amb el convenciment que els gols arribarien. AIxí, Hugo Alemany marcava el 4 a 1 al minut 16 i, poc abans del descans, Óscar Tobía retallava distàncies (4-2) de penal.

La tònica no va variar al tercer quart, i Pablo Vázquez al minut 32 (4-3) i Lucca Salvadó, en el minut 44, col.locaven un 4 a 4 que permetia ser optimistes de cara al darrer quart.

En el darrer quart, amb una Salle llençada a l’atac, el Catalonia va tenir dos contratacs claríssims ben desbaratats pel porter Marcel Sanjuán, sensacional tot el partit, que va arrodonir la seva actuació amb l’aturada increïble d’un penal a poc abans del final. Quan l’empat semblava inamovible, Lucca Salvadó aconseguia el 4 a 5 definitiu al darrer minut desfermant l’eufòria en el nostre equip.

Dissabte passat, l’Aleví B golejava al Singuerlín per 12 gols a 1, en un gran partit de Santi Mesquida, autor de 5 gols, i es troba empatat al capdavant de la classificació amb el Premier. Ambdós equips s’enfrontaran el proper dia 27 a la darrera jornada de lliga, en el partit que serà decisiu per veure quin dels dos equips s’emporta el títol.

Alineació davant el Catalonia:

Marcel Sanjuan (p), Oscar Tobía, Víctor Leiva, Carlos Nonosel, Santi Mesquida, Pol Ferrer, Hugo Alemany, Alex Canalda, Lucca Salvadó, Pablo Vázquez i David Alcover.

 

Fotografies: Josep L. Roca

Crònica: Josep L. Roca

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X