skip to Main Content
Crònica Del PreBenjamí Femení De Bàsquet!

Crònica del PreBenjamí Femení de Bàsquet!

Bon partit davant el Santa Eulàlia amb aportació de totes les jugadores

El Pre-Benjamí Femení progressa adequadament i mostra una evolució positiva partit a partit. Davant el Santa Eulàlia, La Salle Bonanova va fer un pas més com a equip i va posar en moltes dificultats el seu rival. Com a mostra el primer període, que va acabar en empat a 10 punts, però que ja va mostrar una millora del conjunt local. Va inaugurar el marcador Núria Chillón, que porta el bàsquet en la seva càrrega genètica. 4 punts de Julia Mas i altres 4 de Sofia Suárez van servir per completar els 10 punts d’aquest primer “round”.

A partir d’aquest inici, el rendiment col·lectiu de La Salle Bonanova va anar incrementant-se, encara que en el segon assalt es va tancar amb victòria mínima (4-2) amb cistelles de Christel Cerdà, una altra jugadora que porta aquest esport en el seu ADN, i de Clara Fernández. El tercer període va servir per deixar el partit ben encarrilat amb un parcial de 12-2, gràcies a la gran actuació de Sofía Suárez, que va anotar 10 punts, complementats per una altra cistella de Núria Chillón.

La resta del partit va ser també favorable a La Salle, que va guanyar el partit per 40-15, amb cistella final molt merescuda de Inés Ventura. L’anotació va estar molt repartida entre Sofia Suárez (20 punts), Christel Cerdà (8), Núria Chillón (4), Julia Mas (4), Clara Fernández (2) i Inés Ventura (2). També van aportar molt al joc de La Salle Bonanova PetitLavar, MartínezMateos.

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X