skip to Main Content
Crònica D’un Derbi De Futbol Vibrant!!

Crònica d’un Derbi de futbol vibrant!!

ELS PREBENJAMINS EMPATEN A UN GOL EN UN DERBI VIBRANT

Els Prebenjamins A i B de futbol de La Salle Bonanova van empatar a un gol en un partit molt emocionant, celebrat el passat divendres 28 de maig i presidit pels nervis entre els jugadors dels dos equips.

L’equip B, entrenat per Mauri Bataller i Sergi Roca, va prendre la iniciativa en els primers minuts, tot i que l’equip A va defensar-se amb ordre i no va renunciar a les contres quan recuperava la pilota. Fruit d’aquesta empenta, Miguel Sánchez avançava al B després d’una gran jugada individual, poc abans del descans.

Ja en el segon temps, l’equip A d’Ignasi Boquer i Alex Lorente va començar a estirar-se amb perill i Guillem Martos empatava el matx de cap a la sortida d’un còrner.  El partit va entrar en una fase d’alternatives per part dels dos equips, amb un equip B amb més possessió, que va cercar l’àrea contrària a la recerca del gol de la victòria.  La sensacional actuació del porter de l’equip A, Marc Fernández, va ser decisiva en els darrers minuts, desbaratant una ocasió de Tomàs Rocafort i ordenant la seva defensa amb autoritat.

Fins al final molta emoció i just repartiment de punts entre els dos equips.

 

Crònica i fotografia de Josep Lluís Roca

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X