skip to Main Content
EL MINI MASCULÍ CAMPIÓ DE LLIGA!!!

EL MINI MASCULÍ CAMPIÓ DE LLIGA!!!

El Mini masculí de La Salle Bonanova ha completat una temporada molt bona exhibint una notable evolució en el joc i alhora collint molts bons resultats en competició.
Els jugadors han donat una lliçó de companyonia, amistat, convivència, ambició i passió. El bàsquet és el punt d’unió i tots plegats hem gaudit del viatge d’aquests petits cracks en una temporada plena d’emocions fortes.


Amb l’inici de la Segona Fase, i després de més de dos mesos sense competir, l’equip va mostrar els fruits del bon treball realitzat i va aconseguir imposar-se a les pistes del Jac Sants i del Grup Barna amb dues remuntades espectaculars. A partir d’aquí l’equip es va tornar invencible i la il·lusió per seguir millorant, creixia amb més força en l’interior de cada jugador.
A finals d’abril va arribar el TIM Andorra, tres dies de convivència amb els companys per competir, gaudir i somiar desperts. L’equip va rubricar un torneig perfecte, patint a semifinals i jugant una final somiada on tots els jugadors van pujar de nivell. Es van endur la Copa del torneig en la seva categoria i un dels jugadors, va ser el MVP del torneig. Una experiència que mai oblidaran, ja que, tot això, es va aconseguir gràcies a tots els membres de l’equip (els que hi eren, els que no, als familiars i a l’entrenador).


I finalment arribem a la fi d’una temporada on a part dels bons resultats, l’equip ha certificat la primera posició a la lliga, s’ha de valorar el bon joc ofert pels minis de La Salle Bonanova.

MOLTES FELICITATS ALS CAMPIONS DE LLIGA en la categoria de MINI MASCULÍ 2021-2022.

1,2,3 Salle!

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X