skip to Main Content
El TIM ANDORRA 2023: Èxit Rotund!!

El TIM ANDORRA 2023: Èxit rotund!!

Tot va començar el dissabte 29 d’abril al migdia, amb una cua a la frontera que semblava que hauríem de jugar a bàsquet des del cotxe o des de l’autocar.

Una vegada, vam anar trobant-nos tots i totes a la Plaça Coprínceps vam fer “el dinar de carmanyola”. Es va veure una imatge molt “xula” on els equips compartien un dinar “diferent”.

A primera hora de la tarda, ja van començar els partits. Una vegada van acabar els partits de la tarda, cada equip es va instal·lar a les habitacions, una bona dutxa abans de sopar i vam poder gaudir del primer àpat a l’hotel.
La primera nit (amb molts nervis i excitació) costava dormir, però, tot i això, tothom va descansar moltes hores per l’endemà donar-ho tot als partits.

Diumenge va ser un dia de bàsquet, cada equip jugava dos partits i va competir al màxim. Amb resultats a favor, en contra, però tots els equips van sortir guanyadors. Guanyadors de viure i aprendre en dos partits en un mateix dia. A part, vam tenir temps per viure moltes més experiències: voltes per Andorra la Vella, a jugar al parc, fer compres de menjar no saludable…
Va arribar l’última nit i, després de sopar, molts equips van anar a fer una volta per comprar un geladet i viure una experiència única amb l’equip o juntament amb altres equips.

Els Pre-Infantils Femenins i els Infantils Masculins, van trobar la motivació per anar a fer cohesió d’equip, d’equips i de club a la Bolera. Gràcies al Club ENERGY – Bar Bowling Billiard Karaoke per l’acollida i el tracte!! Tothom va sortir molt content i creiem que pot ser una dinàmica que es pot mantenir amb el temps.

Per acabar, amb l’excitació de l’última nit, però amb el cansament acumulat, tothom va descansar moltíssim per afrontar els últims partits del TIM.

Dilluns 1 de maig, acabava el TIM i tothom va viure un partit com a mínim. Aquests últims partits van ser molt intensos i ho vam viure d’una manera espectacular.

Amb l’entrega de premis, l’últim àpat a l’hotel i el comiat dels jugadors/es vam finalitzar el torneig amb un somriure d’orella a orella.

Només ens queda agrair:

  • Als jugadors i jugadores per l’impecable comportament que van tenir durant tot el torneig, l’energia que van mostrar durant cada minut de joc i la companyonia que es va veure…
  • A les famílies que van acompanyar als equips amb unes ganes boges d’animar i donar suport als jugadors i jugadores.
  • Als entrenadors/es del club per fer possible que aquesta experiència hagi estat única: Aina Capilla, Aitor Alonso, Alex Vazquez, Arnau Badia, Berta Alcaraz, Blanca Acevedo, Elena Barot, Gabriela Giral, Inés Sánchez, Jordi Casamayor, Julia Sanfeliu, Lucía Forlano, Maria Costa, Mizar Lahoz, Pablo Ambrosetti, Pepe Menarguez, Xavi Rodríguez i el coordinador de la secció, Marc Oliver.
  • A l’organització del TIM ANDORRA per fer-ho possible.

Gràcies per tot!!!
Repetirem!!!

 

Us deixem un recull d’imatges del Torneig:

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X