skip to Main Content
EQUIPS I HORARIS TORNEIG 3×3

EQUIPS I HORARIS TORNEIG 3×3

Benvolgudes famílies,

Us facilitem els horaris definitius de la 2a edició del 3×3 de Bàsquet La Salle Bonanova que tindrà lloc aquest dissabte 27 de maig a les instal·lacions de l’escola.

EQUIPS I CATEGORIES
Finalment, gràcies a la vostra confiança i ganes de col·laborar, podem comptar amb la participació de 43 equips, superant així la xifra de l’edició passada!
Aquests equips han quedat distribuïts en 7 categories principals: Benjamí, Mini Femení, Mini Masculí, Infantil Masculí, Infantil Femení, Cadet/Júnior i Sènior.

 • A la Categoria Benjamí, igual que ja vam fer en l’edició passada, ens ha semblat interessant i estimulant barrejar nens i nenes, però després tots tindran dret a disputar una final masculina i femenina.
 • A les Categories Mini Femení, Mini Masculí, Infantil Masculí i Infantil Femení, seguiran formats de competició diferents, però sempre amb l’objectiu de garantir que tots els equips disputin un mínim de quatre partits.
 • A la Categoria Cadet, passa el mateix. Hi haurà una primera fase de competició on es barrejaran equips masculins i femenins, però després es disputarà una segona fase que donarà dret a jugar la final masculina i femenina respectivament.
 • A la Categoria Sènior es jugarà dues lliguetes, primera fase i segona fase, barrejant equips masculins i femenins. No obstant això, els equips que sumin més punts en aquestes dues fases tindran accés a disputar les finals masculina i femenina respectivament. Per cert, atenció per què en aquesta categoria s’hi han infiltrat equips formats per entrenadors i entrenadores del club!
HORARIS
 • Tots els partits de cada franja horària començaran a la vegada, per aquest motiu us demanem màxima puntualitat, arribant amb antelació als partits.
 • Caldrà que tots els equips estigui a la pista 5-10 minuts abans de començar per tal d’omplir l’acta de partit.
 • En arribar trobareu les pistes degudament senyalitzades amb el número de pista.
 • Els primers partits començaran a les 10:00h i la darrera final està prevista per les 18:40h.
 • Us recomanem que repasseu el REGLAMENT DEL TORNEIG per resoldre possibles dubtes.

 

HORARI I PISTA BENJAMÍ

HORARI I PISTA MINI FEMENÍ

HORARI I PISTA MINI MASCULÍ

HORARI I PISTA INFANTIL FEMENÍ

HORARI I PISTA INFANTIL MASCULÍ

HORARI I PISTA CADET

HORARI I PISTA SENIOR

HORARI I PISTES GENERAL TOTS ELS EQUIPS

 

ENTREGA DE PREMIS I TICKETS D’ENTREPÀ + BEGUDA
 • En acabar la Final Sènior és realitzarà l’entrega de trofeus als equips guanyadors i finalistes de cada categoria. Es preveu que això sigui a les 19:00h.
 • També s’entregarà un ticket d’entrepà i refrigeri per a cada participant, que es podrà bescanviar a La Cantina al llarg de la jornada.
Un cop més, gràcies a tots i totes per la vostra confiança i ganes de participar en aquesta festa del bàsquet!
Ens veiem demà!
Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X