skip to Main Content
Excel·lent 2a Fase De Gimnàstica Rítmica!

Excel·lent 2a Fase de Gimnàstica Rítmica!

Dissabte 12 de febrer de 2022, l’equip individual de Gimnàstica Rítmica ha disputat la segona fase dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Passades unes setmanes del primer contacte amb el tapís, les nostres gimnastes han tornat a demostrar tot el treball fet. Tot i que en algunes d’elles el resultat no ha sigut l’esperat, ens emportem un aprenentatge més d’aquesta experiència.

Volem destacar el gran treball de totes i les ganes per continuar entrenant i millorant, sou unes lluitadores!

Felicitar també a la Paula Solergibert, gimnasta Juvenil A, bronze en aquesta 2a fase. Ha millorat el seu resultat dues posicions, estant al podi en una de les categories més complicades per l’alt volum de participació i nivell.

Les Juvenils i Infantil nivell B, Maria Rosa Solergibert, Sofia Silva i Aina Canalejas, han defensat el seu exercici fins a l’últim segon. Els resultats no han acompanyat, però, no obstant això, les nostres gimnastes han sigut unes valentes i han brillat una vegada més. Continuem noies!

La Sara Pascual, gimnasta Aleví C, ha mantingut la seva posició i s’ha tornat a proclamar subcampiona de la competició. La teva dedicació per la gimnàstica rítmica es plasma al tapís a cada competició!!

La Benjamina, nivell C, Sofia Olivé ha aconseguit estar, una altra vegada, entre les vuit millors de la seva categoria obtenint una 8a posició. Enhorabona!
L’Aran Neguillo, Benjamina nivell C, ha obtingut el bronze en aquesta segona fase, millorant dues posicions i plasmant al tapís tot el treball fet.

La motivació i empeny de les gimnastes del CE la Salle Bonanova no té límits. Això només acaba de començar!

 

Seguim Salle!!

 

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X