skip to Main Content
ÈXIT TOTAL AL 3×3 DE BÀSQUET!!

ÈXIT TOTAL AL 3×3 DE BÀSQUET!!

Dissabte passat vam celebrar la II Edició del Torneig 3×3 de Bàsquet  amb la participació de 160 esportistes de totes les edats repartits en 43 equips.

La jornada començava a les 10h del matí amb la primera ronda de partits de la categoria Benjamí, Infantil i Cadet. Hi havia molts nervis, molta il·lusió i també un equip adormit que arribava tard al seu partit! 😉

La segona edició del 3×3 La Salle Bonanova ja estava en marxa amb cinc partits a la vegada, els primers d’un total de 100 partits que disputarien al llarg del dia. El torneig havia quedat dividit en 10 categories: Benjamí Masculí, Benjamí Femení, Mini Femení, Mini Masculí, Infantil Masculí, Infantil Femení, Cadet Masculí, Cadet Femení, Sènior Femení i Sènior Masculí i la tònica general del torneig va ser de partits molt emocionants i igualats. Fins i tot en diverses categories l’accés a les finals es va decidir per bàsquet average o amb el llançament de tirs lliures, que és el sistema de desempat utilitzat en el nostre 3×3. Es van viure moments molt emocionants a la vegada que molts actes d’esportivitat, amistat i companyonia.

En aquest sentit, més enllà de la part esportiva del torneig, cal destacar la comunió i bona sintonia creada entre tots els participants, que fins i tot treien energia per jugar partits improvisats fora dels seus horaris de joc o per ballar conjuntament algunes de les cançons que durant tot el dia van sonar per amenitzar la jornada, com per exemple el moment en el qual participants de totes les edats i voluntaris es van unir en una gran sardana per ballar una de les cançons de moda, la “Coti x Coti” dels Tyets.

El torneig havia quedat dividit en dues fases: al matí, la fase de classificació per a les finals i, a la tarda, les finals. A migdia hi va haver una pausa de dues hores que molts equips van aprofitar per dinar plegats i passar una estona agradable amb els jugadors i jugadores i les famílies respectives.

Després, a la tarda va ser el torn de la darrera ronda de partits de la fase classificatòria i de les finals, les quals van deixar partits molt emocionants i jugades de molt nivell. El darrer partit de la jornada, amb la final Sènior Masculina, amb un equip de pares d’esportistes del club contra un equip format per entrenadors del club, en va ser una bona mostra.

La jornada es va tancar a les 19h amb l’entrega de premis i una foto de grup entre tots els jugadors, jugadores, famílies i voluntaris del torneig. Va ser una magnífica manera de posar punt final a un torneig que sembla que ha arribat per quedar-se i del qual esperem que a la 3a edició encara puguem comptar amb més equips.

Finalment, per tal de tancar aquesta crònica, des de l’organització volem agrair l’esforç fet per tothom per haver creat una jornada de bàsquet inoblidable:

U Gràcies als ENTRENADORS i ENTRENADORES per la implicació i ganes de tirar el torneig endavant i, a sobre, per treure energia per jugar el torneig.  

U Gràcies als JUGADORS i JUGADORES per voler formar part d’una jornada plena de bàsquet i que de ben segur es convertirà en una data clau cada temporada.

U I gràcies, sobretot gràcies a les FAMÍLIES que van venir a animar i donar suport durant tot el dia!

Us esperem a l’edició del 2024!

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X