skip to Main Content
ÈXIT TOTAL DEL 3×3 DE BÀSQUET!

ÈXIT TOTAL DEL 3×3 DE BÀSQUET!

Aquest dissabte passat es va celebrar la primera edició del 3×3 Solidari de bàsquet. La jornada ja tenia bona pinta abans de començar amb 30 equips inscrits i més de 100 participants!!

El dia va començar amb nervis per ser la primera vegada, però amb molta motivació per part de tothom. Els equips van arribar una mica justos als primers partits (això ho hem de millorar!) però de seguida van començar a gaudir d’una jornada festiva plena de bàsquet.

Els més petits, a mesura que anava avançant el dia, incorporaven i aprenien tota la normativa i les dinàmiques que impliquen els partits de 3×3, mentre que els equips de cistella gran, competien des del primer moment en els seus respectius grups i categories.

Durant tot el dia es van veure jugades espectaculars, cistelles al darrer segon, molta igualtat en la majoria de categories… però el més important és que es van veure moltíssims actes de companyerisme, d’amistat i de solidaritat. I somriures, molts somriures.

Quan tothom ja estava endinsat en el 3×3 i amb ganes que no s’aturés, va arribar l’hora de dinar. Va anar bé per agafar forces pels partits de la tarda i sobretot, per fer “Família Salle”. Molts equips van aprofitar per dinar plegats i passar una estona agradable amb els jugadors i jugadores i les respectives famílies.

A la tarda, van acabar els últims partits de les lliguetes i es van decidir els emparellaments de les finals, algunes d’elles per bàsquet-average entre els implicats, la qual cosa demostrava la igualtat que es va viure en general en les diferents categories.  Les finals van estar a l’alçada del que s’esperava: molta emoció, bon joc i un gran ambient, amb molta gent rodejant les pistes on es disputaven els partits.

L’entrega de premis va servir per reconèixer els guanyadors i finalistes en cada categoria, però també per poder gaudir del berenar que havíem disposat per cada participant. Els guanyadors i finalistes aixecaven amb orgull els seus trofeus, mentre els altres equips segur que pensaven en l’edició de la temporada vinent. Tothom havia participat en el súper torneig del 3×3 i es desprenia una felicitat immensa.

Un cop finalitzat el torneig, només ens queda afegir dues coses: la primera, GRÀCIES a tothom que ho ha fet possible, principalment a tots els participants, però també a les famílies i entrenadors/es que han col·laborat perquè això sigui un èxit.

La segona… LA TEMPORADA VINENT HI TORNAREM!!!

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X