skip to Main Content
La Festa De L’Handbol!

La festa de l’Handbol!

Dissabte passat vam celebrar la presentació oficial de la secció d’handbol del Club. Una festa que ens va ajuntar com a una gran família. La família de l’handbol!!

Vam conèixer els equips integrants de la secció des dels Prebenjamins fins als Sèniors acompanyats dels alumnes de La Salle Bonanova de les activitats extraescolars. Va ser un acte que pretenia encoratjar als més de 150 esportistes de la secció a viure i a gaudir de l’experiència de l’handbol i que, de ben segur, aquesta temporada ens portaran moltes alegries!

 

L’acte va comptar amb la presència del nostre President, Carlos Pi, que ens va dedicar unes paraules d’ànim i d’agraïment per l’esforç i la dedicació de tots els que formem part del Club Esportiu La Salle Bonanova. Us traslladem les paraules del President:

Gràcies a tots per la vostra assistència! Venim d’un any i mig molt difícil, sobretot pels jugadors, però per fi hem començat una temporada que rebem amb molts il.lusió esperant que allunyada de la pandèmia, mantenint sempre totes les precaucions necessàries per poder practicar el nostre esport amb la màxima normalitat possible.

Practicar un esport, i més si és col.lectiu (com ho és l’handbol), permet, a més de millorar la salut física i mental, integrar a la vida dels nostres fills i filles i a la nostra, uns valors com el respecte, el sacrifici, l’esforç diari, la constància, l’esperit de millora, la companyonia, l’esportivitat, la implicació i l’esperit competitiu, no traduïble només a guanyar …. i la diversió.

Aquests valors han de permetre als nostres esportistes créixer i millorar com a persones. Sé que és fàcil dir-ho, però de veritat que nosaltres hi creiem fermament. Aquests valors, alineats amb els del Col.legi, són els que nosaltres hem de potenciar. La Junta Directiva, el nostre vocal d’handbol, el Sr. Adolfo Pérez i el nou Gerent, el Sr. Joan Cortés, estem treballant perquè aquests valors siguin presents i perquè el nostre Club sigui un referent esportiu en tots els àmbits i per què totes les persones que en formem part ens sentim orgullosos de pertànyer al Club Esportiu La Salle Bonanova i perquè els esportistes puguin jugar, competir, aprendre i per sobre de tot, divertir-se. Amunt Salle!!”

Vam voler aprofitar la festa per homenatjar al nostre estimat Albert Jené. Un amic del Club que aquesta temporada compleix, ni més ni menys que 25 anys jugant a la secció d’handbol!! Tota una vida amb nosaltres!! Gràcies Albert! i per molts anys més!! El nostre President li va fer entrega d’un trofeu commemoratiu i d’agraïment per tota la seva trajectòria al Club. Un moment molt emotiu tant pel porter del Sènior com pels qui vam organitzar la sorpresa 😉

 

La celebració va ser tot un èxit gràcies a vosaltres!! Als esportistes, al cos tècnic de cada equip i per descomptat a aquest públic tan entregat que fan que la festa sigui encara més sonada!!

Moltíssimes gràcies a tots per la vostra assistència i el suport incondicional que ens transmeteu!!

 

Fins la propera!!

 

 

 

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X