skip to Main Content
FESTIVAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA

FESTIVAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA

Celebrem el final de curs de Gimnàstica Rítmica amb el nostre festival inspirat en Disney!

El passat dilluns 12 de juny tota la secció de Gimnàstica Rítmica vam celebrar el nostre festival de fi de curs. Enguany, vam decidir retre homenatge als inoblidables personatges i les emocionants històries de Disney. Va ser un esdeveniment ple de color, música i talent, on les nostres gimnastes van brillar com a autèntiques princeses i heroïnes. Cada muntatge estava acuradament coreografiat per a contar una història diferent, capturant l’essència de les pel·lícules més estimades de Disney. Des de les gimnastes més petites de 1r de primària en moviment al ritme de “Lilo i Stich, Rapunzel, Sirenita, Aladdín, Encanto i Mulán”, passant per les gimnastes de 2n de primària on les gimnastes es van convertir en personatges icònics de les pel·lícules de “Pirates del Carib, Cruel.la, Teen Beach Movie i el Rei lleó”.

 

Més tard va actuar el grup de les benjamines, interpretant a “Coco”, seguint les alevines van captivar al públic amb la seva destresa i expressivitat representant les pel·lícules de “Marvel”, on cada detall, des dels vestits enlluernadors fins a la música envolupant, ha estat dissenyat per a crear un ambient inoblidable i submergir a tots en un món de fantasia.

Per acabar, va actuar el grup de les grans, gimnastes de l’ESO, Batxillerat i Universitat, demostrant una vegada més que el nostre esport no té límits. Elles van interpretar la pel·lícula “Avatar”, on va destacar el seu gran treball en equip i la sincronització de totes elles. Les gimnastes van mostrar una increïble coordinació mentre executaven moviments complexos en perfecta harmonia.

El nostre festival no només ha estat una mostra d’habilitats gimnàstiques, sinó també una celebració de l’alegria i de la imaginació. Els somriures i l’emoció en els rostres de les gimnastes mentre realitzaven les seves rutines van demostrar que estaven vivint un somni fet realitat. Els espectadors, tant joves com adults, es van contagiar d’aquesta màgia i es van submergir en un món de fantasia durant cada actuació.

Agraïm a totes les gimnastes, a les seves famílies i al nostre dedicat equip d’entrenadores per fer possible aquest festival un any més.

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X