skip to Main Content
GRAN TROBADA D’ESCOLETES!!

GRAN TROBADA D’ESCOLETES!!

El passat dissabte 17 de juny, es van dur a terme emocionants partits i exhibicions en les trobades d’escoletes esportives, i l’èxit no es va fer esperar. Els infants van gaudir d’una gran experiència esportiva, mostrant el seu talent i passió en diferents disciplines, com el futbol, el bàsquet, la gimnàstica rítmica, el voleibol i l’handbol. Vam trobar molt a faltar l’hoquei patins!!, que, malauradament i per motius aliens al Club, no es va poder celebrar la trobada.

Els joves esportistes van exhibir les seves habilitats i coneixements en cada partida. Amb gran determinació i coordinació, van demostrar un domini impressionant de les tècniques i estratègies pròpies de cada esport. L’energia i l’entusiasme que van transmetre van crear un ambient vibrant i emocionant per a tots els assistents.

A més dels partits, les exhibicions van ser un moment especial en què els infants van mostrar el seu progrés i dedicació en cada disciplina. Des de coreografies de gimnàstica rítmica fins a tirs precisos de bàsquet, recepcions ben definides de volei, impecable coordinació a futbol i defenses valentes d’handbol que van deixar a tothom impressionat amb les seves habilitats i esforços.

Després de tota l’emoció esportiva, per acabar de celebrar-ho, els infants van tenir una sorpresa de la cantina. Amb un assortiment de menjars i begudes especials, van poder recuperar les forces i compartir moments de diversió i camaraderia amb els seus companys d’equip i amics.

Aquestes trobades d’escoletes esportives han estat una gran oportunitat pels infants de gaudir de l’esport, aprendre noves habilitats i relacionar-se amb altres joves apassionats. L’èxit i la diversió que s’han viscut en aquestes activitats són testimonis del potencial esportiu i del treball en equip dels joves esportistes.

Enhorabona a tots els infants que van participar en aquestes trobades d’escoletes. El vostre entusiasme i dedicació són inspiradors, i estem segurs que continuareu brillant en els vostres futurs esdeveniments esportius. Continueu practicant l’esport que us apassiona i gaudiu de cada moment!

Fins a la propera trobada!!

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X