skip to Main Content
HORARIS, EQUIPS I CATEGORIES

HORARIS, EQUIPS I CATEGORIES

El Torneig 3×3 de Bàsquet ja està aqui!!

Ja ho tenim tot a punt!!! A falta de poc més de trenta hores perquè arranqui el Torneig, us indiquem a continuació els equips, categories, horaris i normativa del Torneig Solidari de la nostra secció de bàsquet.

EQUIPS I CATEGORIES

Gràcies a la vostra confiança i les ganes de col·laborar, finalment, podem comptar amb la participació de 30 equips, que hem distribuït en 5 categories principals: Benjamí, Mini, Infantil-Cadet Masculí, Infantil-Cadet Femení i Sènior.

En les categories Benjamí i Mini ens ha semblat interessant i estimulant barrejar nens i nenes, però després tot@s tindran dret a disputar una final masculina i femenina.

Les categories Infantil i Cadet hem optat per ajuntar-les, ja que hi havia pocs equips de cada edat, però malgrat això pensem que ha quedat força igualada i segur que hi haurà molta competència per arribar a les respectives finals.

En categoria Sènior viurem emocions fortes, amb una barreja d’equips formats per jugador@s del club i pares i mares dels més menuts.

Trobareu quadre d’equips i categories en AQUEST ENLLAÇ

HORARIS

  • Tots els partits de cada franja horària començaran a la vegada, per aquest motiu us demanem, més que mai, màxima puntualitat.
  • Caldrà que tots els equips estiguin a la pista 5-10 minuts abans de començar per tal d’omplir l’acta de partit.
  • En arribar trobareu les pistes degudament senyalitzades amb el número de pista.
  • Els primers partits començaran a les 10h i la darrera final està prevista per les 17h.
  • Us recomanem que repasseu el REGLAMENT per evitar possibles dubtes.
  • En aquest enllaç trobareu els horaris generals del torneig.

CLIQUEU SOBRE LA VOSTRA CATEGORIA PER OBTENIR ELS HORARIS CORRESPONENTS

ENTREGA DE PREMIS I BERENAR

En acabar la Final Sènior farà l’entrega de trofeus als equips guanyadors i finalistes de cada categoria. Es preveu que això sigui a les 17h30.
També s’entregarà un ticket de berenar per a cada participant, que es podrà bescanviar a La Cantina per un entrepà i un refrigeri.
Finalment, informar-vos que a les 18h al Poliesportiu, el nostre Sènior B Masculí disputarà la Final A Quatre per pujar de categoria. Tothom que s’hi vulgui acostar a animar hi serà benvingut!

Un cop més, gràcies a tots i totes per la vostra confiança i per les ganes de participar en aquesta activitat solidària!!!

Fins dissabte!

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X