skip to Main Content
JORNADA DE PARTIT DE L’ESCOLETA DE FUTBOL

JORNADA DE PARTIT DE L’ESCOLETA DE FUTBOL

Emocionants trobades de futbol de segon de primària durant el mes de maig!

En un destacat partit que ha deixat a tots impressionats, els alumnes de Segon de Primària han demostrat la seva passió i habilitats futbolístiques en una emocionant trobada. L’esdeveniment, que va tenir lloc al camp de la Salle Bonanova i va comptar amb la participació d’un equip ple d’entusiasme i determinació.

Els petits futbolistes es van enfrontar amb gran determinació al desafiament que els va plantejar l’equip rival, i des del primer minut de partit, va quedar clar que presenciaríem un enfrontament ple d’acció i emoció. Els nens van mostrar una excel·lent comprensió del joc i una coordinació sorprenent, la qual cosa va fer que el partit fos veritablement espectacular.

Ambdós equips van demostrar una habilitat impressionant en el maneig de la pilota, realitzant passades precises i mostrant una tècnica admirable per la seva edat.

L’ambient va ser contagiós, amb pares, professors i companys de classe animant i aplaudint cada moviment encertat. L’esperit esportiu va ser present en tot moment, amb jugadors d’ambdós equips respectant-se mútuament i demostrant un alt nivell de fair play.

En finalitzar el partit, tant els jugadors com els espectadors estaven plens d’alegria i orgull per l’excel·lent rendiment dels alumnes de segon de primària. Els aplaudiments i felicitacions no es van fer esperar, reconeixent l’esforç i la dedicació que els joves esportistes havien mostrat al camp.

Aquest partit de futbol és un clar exemple del potencial esportiu que posseeixen els estudiants de segon de primària, així com del valor de la pràctica, el treball en equip i la passió per l’esport. Sens dubte, aquest esdeveniment esportiu va ser un gran èxit i va deixar una empremta inesborrable en la memòria de tots els qui van tenir la sort de presenciar-lo.

Enhorabona als talentosos jugadors pel seu excel·lent rendiment al camp de joc. Estem segurs que la seva dedicació i entusiasme els portaran a aconseguir encara més èxits en el futur.

Seguiu així!

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X