skip to Main Content
LA SALLE BONANOVA, CAP A L’EUROBASKET!!

LA SALLE BONANOVA, CAP A L’EUROBASKET!!

El Sènior B fa front un nou repte després de guanyar la Final Four.

La temporada no ha acabat encara pel Sènior B de La Salle Bonanova. Després de guanyar la Lliga i la Final Four a casa, ara toca un nou repte: el Campionat d’Europa en la categoria over 45 que es jugarà del 24 de juny al 3 de juliol. Un torneig de molt alt nivell en el qual participen 35 països i que aquest any es juga per primer cop a Espanya, concretament a Màlaga.

Donada la gran qualitat dels rivals, aquest Eurobasket és el regal final d’una temporada inoblidable per un equip que ha guanyat la Lliga i també la Final Four, que ha estat el moment més important i emotiu de l’any. La Federació Catalana va escollir La Salle Bonanova per ser la seu d’aquesta Final a Quatre i el cap de setmana va ser perfecte. Es va respirar bàsquet els dos dies per què el dissabte, abans de les semifinals, es va celebrar un torneig de 3×3 que va ser tot un èxit. Després, les semifinals van tenir molt bon nivell. En la primera, Ciutat Vella va obtenir el passaport per la final tot guanyant el Sant Crist. En la segona, davant un Poliesportiu gairebé ple, La Salle Bonanova es va imposar clarament al Bellvitge (87-47) i va fer que el públic gaudís de l’espectacle. La final va estar més competida, però els locals van remuntar el desavantatge fins a imposar-se clarament (59-71). La comunió amb el públic va ser total i es va aconseguir l’objectiu inicial de la temporada que era l’ascens de categoria.

Ara toca superar el darrer compromís de la temporada. L’equip ha pogut entrenar amb intensitat aquestes darreres setmanes i es troba en un bon moment, però ha patit lesions importants que han obligat a fer incorporacions al roster. Lorenzo Castilla es va trencar la mà i va ser la primera baixa. Entre els 15 que viatgen a Màlaga per jugar, hi ha dos lesionats que tenen poques opcions de jugar. El versàtil i cerebral Francesc Pujol està pràcticament descartat, no obstant això aportarà la seva gran visió de joc com a ajudant del Coach Gabriel Díaz-Morera, que ha estat un jugador extraordinari i ara ha demostrat que és un entrenador d’altíssim nivell. L’altra lesió de darrera hora és la de Rafa Álvarez, el pivot més dominant de la competició. Esperem el miracle d’una recuperació ultraràpida que el permeti jugar algun partit. El joc interior es completa amb la intel·ligència d’Edu Malo de Molina i el gran talent del canari Pepón Artiles, un pivot de 2,05 amb bon tir de triples.

Ajudant tant dins com fora de la zona, hi ha molts jugadors polivalents: Natxo Cardoner, etern MVP de totes les finals jugades, Gorka Guillén, un dels millors jugadors de l’Europeu, Xavi López, amb una visió de joc mai vista i amb el record sempre viu del Mestre, Marco Palmero i la seva genialitat i Luis Doussinague, que arriba amb certs problemes físics, però que segur que aporta uns minutets de qualitat.

El joc exterior està liderat per Marc Rufino, que té la missió de conduir l’equip i prendre les millors decisions en cada moment, cosa que normalment fa amb gran facilitat. Ha de ser el líder de l’equip. Lluís Biosca, un jugador descomunal que ho fa tot bé i a més està sempre ajudant els companys, és un base que controla el joc i no perd pilotes. Emilio Callejo i Marc Alcaraz han d’aportar tir exterior. Completen el roster dos convidats de luxe: Jordi Mirada, un jugador solidari, amb un tir letal i una energia contagiosa, i Pere Cerdà, que aportarà la seva màgia i el seu infalible tir lateral. L’equip trobarà a faltar els que es queden a casa: Mike Woodward, Joan Gallifa, Robert Chillón, Andreu Puig, Mario Medina i José Coego.

 

Força Salleeeee!!!!

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X