skip to Main Content
L’Infantil A De Futbol Continua En Línia Ascendent

L’Infantil A de futbol continua en línia ascendent

L’Infantil A de 1ª divisió va vèncer dissabte al Sant Andreu per 3 gols a 2 i consolida la línia ascendent dels darrers 3 partits amb un empat i dues victòries.

Després de la lògica fase d’adaptació a la categoria, amb derrotes a les tres primeres jornades de lliga, va arribar l’empat a dos gols a la 4ª jornada davant la Penya Barcelonista Barcino, que va mostrar l’inici de la recuperació. Un nou empat a 3 gols a casa davant el Martinenc i una sensacional golejada a domicili davant la P.B. Cinc Copes (2-6) van ser el preludi a la primera victòria de l’equip a casa aquest dissabte.

El primer temps va ser igualat, amb domini de La Salle Bonanova, que va avançar-se al minut 29 amb gol d’Àlex Bassas, resultat amb què va arribar al descans. Al segon temps, els visitants van sortir amb una marxa més, i van donar la volta al marcador en només 4 minuts, col.locant un 1-2 que podia portar els nervis al jove equip de Pau Bartomeu.

Lluny d’això, l’entrenador va reorganitzar l’equip amb alguns canvis i La Salle Bonanova va tornar a prendre el comandament del partit. També en 4 minuts, Ignacio Muntañola (que empatava a dos) i Jan Sicart, amb un gran gol des del lateral, culminaven la remuntada i asseguraven els 3 punts per La Salle Bonanova.

Molt bon partit per un Infantil A que a poc a poc va guanyant confiança, assimilant les idees i els conceptes del seu entrenador i aspirant a mantenir la categoria de primera divisió.

Alineació:

Marcel Sanjuan
Lluís Palenzuela
Teo González
Jan Cuatrecasas
Álvaro Dueñas
Alex Bassas
Ignacio Muntañola
Oscar Tobía
Marc Figuera
Sergi Navarro
Pablo Vázquez
Bruno Vidal
Carlos Román
Eduardo Bassas
Hugo Pradas
Tomás Segura
Jan Sicart
Miquel Ros

 

Crònica de J.Ll. Roca

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X