skip to Main Content
L’Infantil B Goleja Al Brafa En Un Gran Partit (4-1)

L’Infantil B goleja al Brafa en un gran partit (4-1)

L’Infantil B, entrenat per Carlos Royan, va aconseguir dissabte una gran victòria davant el Brafa a qui va superar per 4 gols a 2.

Va començar el partit amb una forta pressió a la defensa rival, i fruit d’aquesta empenta va arribar el primer gol, obra de Guillermo Carrascosa, després d’una bona combinació de la davantera al minut 10.  L’Infantil B va portar la iniciativa en tot moment, amb un bon joc al mig del camp on Max Tena i Eric Moreno portaven la batuta. L’equip rival no va inquietar gaire la defensa local i poc abans del descans (min. 33) Lucca Salvadó aconseguia el 2-0 que donava molta tranquil.litat als homes de Royán.

Ben aviat al segon temps, al minut 12 de la represa, Joan Cánovas aconseguia el 3 a 0 que gairebé sentenciava el matx. El Brafa va reaccionar mínimament retallant distàncies amb un gol al minut 59 (3-1), però ja al minut següent, Eric Moreno assolia el 4 a 1 definitiu amb un gran gol de falta directa per sobre de la barrera.

Fins al final, bon joc de control de l’Infantil B amb bones ocasions de Carlos Lafuente i Pol Ferrer i una nova victòria que confirma la millora de l’equip de Carlos Royán que es consolida a la zona mitja de la taula.

Per l’Infantil B van jugar:

Ramon de Paladella
Bruno Alicarte
Lucas Huber
Guillermo Mesanza
Nicolás Nonosel
Joan Cánovas
Marco Millet
Lucca Salvadó
Guillermo Carrascosa
Max Tena
Pol Ferrer
Carlos Lafuente
Alejandro García
Eric Moreno
Alex Mestres
David Marín

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X