skip to Main Content
Modificació Dels Protocols En Jornada De Partit

Modificació dels protocols en jornada de partit

Benvolgudes famílies,

Us informem que seguint la resolució SLT/3150/2021 de data 21 d’octubre, s’eliminen les mesures de control d’accés i registre d’entrada tant pels equips locals com pels visitants.

A partir d’avui, divendres 22 d’octubre, no serà necessari presentar als accessos a les instal.lacions del CE La Salle Bonanova, el full de registre d’entrada i el document d’autoresponsabilitat que fins ara us demanàvem. També queda obert l’accés a tothom sense restriccions d’aforament. Els assistents hauran de dur la mascareta en tot moment dins la instal·lació excepte en la zona de cafeteria on es podrà treure sempre i quan es mantingui la distància de seguretat.

Jugadors/es locals i visitants podran fer ús dels vestidors però no de les dutxes. Sobre aquest punt, us demanem que, atès a la nova normativa, mantingueu els vestidors en òptimes condicions d’higiene per tal de garantir la màxima prevenció en la higiene i salut de tots/es, així com seguir amb l’hàbit de netejar-se regularment les mans amb solucions hidroalcohòliques.

Per últim, donar-vos les gràcies per la paciència i excel.lent col.laboració que heu tingut durant tot el període de restriccions.

 

Una abraçada i bon partit!!

 

Club Esportiu La Salle Bonanova

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X