skip to Main Content

Des del 1983 el Club Esportiu La Salle Bonanova participa activament en la formació dels alumnes del Col·legi. De fet, l’ideal “humanista i formatiu” de l’esport així com els valors i la filosofia tradicionalment promocionats pel Club són una eina molt potent per ajudar als nens a créixer com a persona.

Així doncs, tots els alumnes de l’Escola, del Parvulari fins a Batxillerat, tindran la possibilitat d’aprendre amb l’esport al costat de professionals de l’educació física i l’esport.

Des del Club Esportiu la Salle Bonanova oferim un ampli ventall d’esports on cada nen podrà desenvolupar les seves habilitats motrius i compartir valors fonamentals com l’amistat, la cooperació, l’autodisciplina…

Objectius

  • Proporcionar als alumnes una oferta lúdica i atractiva per practicar l’esport.
  • Fomentar la pràctica esportiva, com una bona eina en el desenvolupament integral del nen/nena, necessària dins la formació integral de la persona.
  • Promocionar l’esport com un hàbit saludable per a l’ocupació del temps lliure al llarg de la vida escolar i de l’adult.
  • Desenvolupar virtuts i valors com l’esforç, la socialització, l’autodisciplina…, que enriqueixen la personalitat del jove.
  • Promoure la convivència, la companyonia i la integració de tots els nens i nenes en un ambient sa, treballant prioritàriament l’esportivitat com a actitud.

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X