skip to Main Content
Període De Renovacions Actiu

Període de renovacions actiu

Cada any, cap a meitat del mes de maig, obríem el procés de renovació dels equips i us fèiem arribar una fitxa d’inscripció per als jugadors que ja estaven al Club aquesta temporada. Es tractava de donar prioritat als jugadors en actiu, per saber amb quants comptàvem i així poder planificar amb temps la següent temporada.

A causa de les circumstàncies actuals, la inscripció de la propera temporada (20-21) es realitzarà exclusivament de forma telemàtica, a través d’un formulari (actiu a partir d’ara). Les dates del procés d’inscripció són les següents:

  • Del 15 de maig al 28 de maig, inscripció dels jugadors en actiu de Club.
  • Del 28 de maig al dia 1 de juny es confeccionaran els equips.
  • Del dia 1 al dia 8 de juny, en aquells equips en què no s’hagi arribat a la xifra de jugadors necessaris, s’obrirà un altre termini d’inscripció, dirigit a alumnes de l’escola La Salle Bonanova que no estiguin al Club.
  • Abans del dia 15 de juny es tancaran els equips per a la temporada que ve i se’ls confirmarà la plaça als jugadors.

És molt important que confirmeu la vostra inscripció per a la propera temporada, emplenant el formulari que haureu rebut al correu electrònic, per poder tenir la plaça assegurada.

Us agrairíem que en cas que el jugador no continuï la següent temporada marqueu igualment la casella corresponent. D’aquesta manera no es renovarà la seva fitxa.

Moltes gràcies,

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X