skip to Main Content
AMPLIEM TERMINI DE PREINSCRIPCIONS!!

AMPLIEM TERMINI DE PREINSCRIPCIONS!!

A partir d’avui 1 de juliol i fins al 15 de juliol ampliem termini de preinscripcions per a la temporada 2022-2023.

Les preinscripcions estan obertes tant a alumnes de l’escola La Salle Bonanova com a alumnes d’altres centres a partir de 3er de Primària (PreBenjamí) fins a categoria Sènior.

En el cas dels participants menors d’edat, el procés de preinscripció consta de 2 registres: un pel/la jugador/a i un altre pels pares, mares i tutors/es legals. És imprescindible emplenar ambdós formularis.

En el cas dels participants majors d’edat, el registre de mares/pares/tutors-es legals és opcional.

Un cop validada la sol.licitud de preinscripció us confirmarem l’obtenció de plaça a l’esport escollit, categoria, etc. La preinscripció no implica l’assignació de plaça.

Des del Club recomanem que llegiu atentament els documents adjunts al marge esquerre dels formularis a fi de ser coneixedors/es d’informació rellevant de la nova Temporada 22/23: codi ètic i conducta, política i funcionament de la roba oficial, política de pagament… Documentació que també teniu disponible a la web a l’apartat Documentació Temporada 2022-2023 de la pestanya Club.

Podeu conèixer la nostra oferta esportiva seguint aquest enllaç.

Per a qualsevol consulta addicional, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a atenciosoci@clubsallebonanova.com

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X