skip to Main Content
Presentació Oficial De La Secció De Futbol

Presentació Oficial de la Secció de Futbol

A finals d’octubre vam celebrar la presentació oficial de la secció de futbol d’aquesta temporada 2023-2024. Un acte on vam viure la festa del futbol de la mà dels coordinadors, Alex Salinas, Alex Villabona i Roger Miralles i tots els esportistes que formen part de la secció, des de l’escoleta fins als amateurs.

Tots els equips van anar desfilant travessant el camp acompanyats dels seus entrenadors, mentre l’esperit de camaraderia omplia l’aire amb rialles, aplaudiments i la promesa d’una temporada plena d’emocions esportives!!! Veure el camp de futbol vestit de vermell amb les samarretes dels jugadors i les families aplaudint al pas dels equips, ens va transmetre moltes emocions! Sentiment de companyonia, d’energia positiva i sobretot d’equip!!

En aquesta jornada memorable, les famílies no només van ser espectadors, sinó part integral d’aquesta gran família esportiva.  Amb les famílies al nostre costat, el Club Esportiu La Salle Bonanova enceta aquesta temporada amb un esperit unit i la determinació de fer-ho no només pel club, sinó per tota una comunitat que comparteix aquesta passió pel futbol.

Moltíssimes gràcies per la vostra assistència!!

Que aquesta temporada sigui una celebració conjunta d’èxits, aprenentatges i llaços que es reforcin amb cada partit jugat i cada somriure compartit!!!

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X