skip to Main Content
Presentació Oficial De La Secció D’Handbol

Presentació Oficial de la Secció d’Handbol

A finals d’octubre vam celebrar, en un ambient ple d’entusiasme i esperit esportiu, la Presentació Oficial de la Secció d’Handbol. Una jornada especial que ens va permetre reunir, un cop més, a les famílies i a tots els membres que formen part de la Secció d’Handbol i del Club Esportiu La Salle Bonanova.

La jornada va començar amb la benvinguda del director de la secció, Gabi Benedicto oferint a tots els assistents el caliu que tant caracteritza a aquesta secció. La introducció va ser seguida per la presentació per equips dels jugadors i jugadores que van anar desfilant per la pista central del Poliesportiu de la mà dels seus entrenadors. L’esdeveniment també va comptar amb la participació especial dels esportistes de l‘escoleta d’handbol que van anar desfilant com un equip més acompanyats dels nostres jugadors del Senior A.

El nostre President, Carlos Pi, va dirigir unes paraules a tots els assistents agraint la confiança dipositada en el Club, clausurant així, una jornada d’èxit rotund i marcant l’inici d’una nova temporada que ben segur ens portarà molts èxits i moments inoblidables per al club i els nostres seguidors!!

Per arrodonir la jornada, vam convidar els assistents a quedar-se a gaudir del partit del Senior A que s’enfrontava al Club Handbol Gavà i vam veure una grada com feia temps que no veiem al Poli! Moltíssimes gràcies!!! El vostre suport és el que ens impulsa a seguir endavant!!

Moltíssimes gràcies per la vostra assistència!!

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X