skip to Main Content
PRESENTACIÓ OFICIAL SECCIÓ HANDBOL T22-23

PRESENTACIÓ OFICIAL SECCIÓ HANDBOL T22-23

Èxit rotund!!!

Dissabte passat, 1 d’octubre vam celebrar, al Poliesportiu La Salle, la presentació oficial de la secció d’handbol envoltats d’un ambient de festa i de bon handbol!

Vam viure una jornada plena de moments especials que van fer-nos tenir les emocions a flor de pell! Vam arrancar la jornada amb la desfilada dels equips que aquesta temporada formaran la secció; des dels Prebenjamins fins als Sèniors. Una desfilada a la qual vam convidar a participar-hi als més menuts de l’escola, els “handbolistes” de l’escoleta que van sortir de la mà dels Sèniors gaudint de l’ambient i dels aplaudiments de la nostra afició!

Un cop tots els equips es van disposar al mig de la pista, el Director de la secció, Marc Tomàs, va dedicar unes paraules al públic assistent agraint la seva presència a l’acte, la complicitat i el suport incondicional que rep la secció cada temporada. Tal com va dir, sense vosaltres, tot això seria impossible!!

El President del Club Esportiu La Salle Bonanova, el Sr. Carlos Pi,  també va voler adreçar-se als assistents amb un discurs de benvinguda i exposant amb cert detall el projecte que té el Club per a la secció d’handbol per aquesta temporada:

Gràcies per la vostra assistència avui a la presentació oficial de la secció d’handbol per aquesta nova temporada que esperem amb tanta il.lusió. Creiem que serà la temporada de consolidació del nostre esport, amb ganes de què el nostre club i la seva secció d’handbol donin els passos necessaris per a convertir-nos en un referent de l’esport a Catalunya. Per tot això, estem treballant en la creació d’una nova estructura de la secció, amb la implementació del nou programa de gestió, la millora dels canals de comunicació i la posada en marxa del programa de patrocini. Elements que formen les primeres passes per dur a terme un projecte esportiu de futur.

La nostra intenció, en definitiva, és millorar cada dia el nostre club. Som conscients que cometem errors i que no tot funciona correctament, però creiem que el més important és treballar per solucionar aquests errors i evitar que es produeixin o repeteixin. Resta encara una feina ingent per aconseguir portar al nostre club al segle XXI, una feina que hem de fer entre tots els que formem part del Club, també nosaltres, pares i mares. És per això que us animo a participar activament en la vida del Club assistint a les assemblees, a les activitats que es puguin organitzar i compartint amb el Club les vostres opinions i idees de millora.

Però deixem de parlar del Club que avui el temps i el protagonisme és tot dels jugador@s i entrenador@s. Volem que gaudeixin i es diverteixin practicant l’handbol, dels entrenaments, de la competició, dels amics i amigues i de la pertinença al seu equip dins la família del Club Esportiu La Salle Bonanova.

Per acabar voldria fer dos agraïments especials:

El primer pels patrocinadors del Senior A, i sobretot pels nous sponsors de tota la secció d’handbol. La seva col.laboració ens ajudarà a fer un pas endavant per consolidar la secció i aconseguir l’objectiu de ser un club referent en l’handbol.
El segon agraïment és per tots vosaltres, pares, mares i familiars dels jugadors, perquè sé que no sempre és fàcil compaginar la vida familiar i l’esport i sé també que de vegades renunciem als nostres propis hobbies perquè els nostres fills i filles puguin gaudir i practicar l’esport que els apassiona.
Moltes gràcies!

¡Vamos Salle!!
Amunt Salle!!

La jornada festiva va culminar amb l’entrega d’un trofeu commemoratiu per al nostre estimat Gabi Benedicto en reconeixement de la seva trajectòria al Club com a entrenador, com a coordinador i com a jugador. Trofeu molt més que merescut!! Mil gràcies Gabi!

Tant des del Club com des de la secció d’handbol, volem agrair de tot cor haver-nos acompanyat en aquesta jornada tan especial!! Esperem que ho hàgiu gaudit igual que nosaltres!

Gràcies pel vostre suport!!! Seguim!!!

#EsaSalleNuncaSeRinde

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X