skip to Main Content
Primera Jornada De L’handbol Femení

Primera jornada de l’handbol femení

El passat dissabte 15 d’octubre, la secció d’handbol va dur a terme la primera jornada de l’handbol femení. Aquesta jornada tenia una expectació molt gran i com era d’esperar va resultar ser un èxit rotund. L’acte consistia en el fet que cada esportista de la secció d’handbol tant de tercer com de quart de primària portessin a l’esdeveniment o bé una amiga de l’escola o bé una coneguda o familiar per a participar-hi.
L’objectiu de la jornada era donar visibilitat a l’handbol femení dins del nostre club dotant d’importància a les nostres nenes tot animant-les a la pràctica d’un dels nostres esports.

Durant la diada es varen dur a terme partits i activitats com pintar cares, murals, sortejos i molt més!

Finalment, el Club Esportiu La Salle Bonanova va obsequiar els participants amb un esmorzar a la cantina de l’escola on varen gaudir d’un entrepà i un suc després de l’esforç fet.
Molt contents per l’ambient que es respirava ben segur que farem la segona de l’any més endavant.

Molt agraïts per tot, la secció d’handbol anima a totes les nenes i nens que vulguin gaudir d’un esport divertit, dinàmic i obert a tothom, que preguntin per nosaltres al club esportiu o que ens visitin en algun dels nostres esdeveniments o partits.

Ja tenim ganes de la pròxima!

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X