skip to Main Content
Primera Victòria De L’Infantil B Davant El Pedraza!!

Primera victòria de l’Infantil B davant el Pedraza!!

L’Infantil B de La Salle Bonanova, entrenat per Carlos Royan, va aconseguir dissabte la seva primera victòria de la temporada golejant amb solvència al Pedraza per 6 gols a 2.

L’Infantil va començar el partit amb molta empenta i va avançar-se ben aviat amb gol de Guillermo Mesanza, al minut 3.  El partit va entrar en una fase de molt equilibri en què el mig del camp dels locals, ben comandat per Víctor Leiva i Max Tena, va començar a imposar el seu domini. David Marín aconseguia el 2-0 i, després que el Pedraza retallès distàncies (2-1) aconseguia el seu segon gol amb una bona jugada individual (3-1). Un penal rigorós pels visitants retallava distàncies poc abans del descans, a què s’arribava amb aquest ajustat 3-2 que no feia justícia al bon joc dels locals.

Al segon temps, la defensa dels homes de Royan, comandada per un excel.lent Lucas Huber, va impedir qualsevol mena de reacció visitant. Joan Cánovas aconseguia el 4 a 2 aprofitant un rebuig a una falta i aportava molta tranquil.litat a l’equip. L’entrada d’Eric Moreno va aportar molt de dinamisme a l’atac local i de les seves botes van sortir els dos darrers gols, amb un bon xut des de mitjana distància i una falta llançada amb picardia per sobre la barrera.

Aquesta primera victòria confirma la línia ascendent de l’equip que en bona part està adaptant-se al seu primer any de futbol 11.

 

 

Per l’Infantil B van jugar:

Ramon de Paladella
Marcos Gallardo
Lucas Huber
Guillermo Mesanza
Nicolás Nonosel
Joan Cánovas
Víctor Leiva
Guillermo Carrascosa
Max Tena
Pol Ferrer
Alex Canalda
Ignacio Castells
Alejandro García
Eric Moreno
Alex Mestres
David Marín

 

Crònica i fotografies de J.L. Roca

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X