skip to Main Content
Reactivem L’activitat!

Reactivem l’activitat!

Estimats socis,

Esperem que hagueu gaudit de l’estiu. Ja ha arribat el setembre i estem molt il·lusionats de poder-vos comunicar que, finalment, tornem a reactivar l’activitat del Club Esportiu La Salle Bonanova.

Amb la finalitat de limitar el risc de contagi per la Covid-19 i preservar la salut dels seus membres, el Club Esportiu La Salle Bonanova ha elaborat un pla d’actuació específic per l’inici de la temporada 2020-2021. Aquest protocol és un document viu que s’anirà adaptant a les diferents circumstàncies que es vagin presentant per tal de pal·liar els efectes de la Covid-19; segueix les recomanacions del «Pla d’acció pel desconfinament esportiu de Catalunya», presentat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, i està aprobat pel PROCICAT.  Les mesures previstes en aquest protocol es duran a terme mentre duri l’estat de pandèmia sanitària i s’aplicaran de forma obligatòria independentement de l’esport, l’espai (pistes del col·legi, Poliesportiu) o de la modalitat de pràctica (entrenament o competició). En cas de dubtes o aclariments relacionats amb el document, podeu adreçar-vos al correu electrònic comunicacioclubsalle@gmail.com i us respondrem en la major brevetat possible.

Podeu descarregar-vos el document aquí.

Seguint el pla d’actuació específic i les mesures establertes en el protocol, alguns equips ja han començat els entrenaments o els començaran aquesta setmana. La resta d’equips iniciaran els entrenaments oficials el dia 14 o 15 de setembre (en funció dels dies que entrenin), coincidint amb l’obertura del Col·legi.

Per altra banda, tots els jugadors majors d’edat o el pare/mare/tutor dels esportistes menors d’edat hauran de firmar el document de Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19.

Podeu descarregar la declaració responsable pels menors d’edat aquí.

Podeu descarregar la declaració responsable pels majors d’edat aquí.

Aquest document es pot lliurar per correu electrònic a: clubsallebonanova@gmail.com però caldrà, també, que el jugador el porti el primer dia d’entrenament i l’entregui en mà a l’entrenador.  Sense aquest document entregat, l’esportista no podrà realitzar l’entrenament

Al llarg d’aquests propers dies us enviarem informació més detallada per correu electrònic.

Us donem les gràcies per seguir confiant en nosaltres.

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X