skip to Main Content
REPRENEM ELS ENTRENAMENTS

REPRENEM ELS ENTRENAMENTS

Benvolgudes famílies,

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat avui dissabte 21 de novembre la Resolució SLT/2983/2020 per la qual les Entitats Esportives podem reprendre els entrenaments en totes les seccions. Aquesta resolució afecta única i exclusivament als entrenaments; les competicions, de moment, restaran encara cancel.lades.

Seguint les indicacions de les fases de represa indicades per la Generalitat, en aquesta primera fase, compresa entre el proper dilluns 23 de novembre i el diumenge 6 de desembre, els entrenaments seguiran limitats a les restriccions d’horari establertes en el toc de queda publicat el darrer 26 d’octubre al DOGC i que encara és vigent. Davant aquesta situació, els entrenaments seguiran sent d’una hora i fins a màxim les 21h del vespre de manera que tothom pugui cumplir el toc de queda. Podeu consultar els horaris i pistes clicant aqui.

El programa “Posa’t en Forma” anunciat el darrer 6 de novembre, queda suspès un cop el Club Esportiu pot reprendre la seva activitat per tal de seguir amb la pràctica esportiva i els entrenaments.

Tot i aquestes noves bones noticies, seguirem mantenint el Protocol d’Actuació Covid-19 i en especial en quan a l’ús dels espais comuns com els vestuaris i les dutxes. Podeu consultar el Protocol sencer en aquest enllaç.

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X