skip to Main Content
Represa De Les Competicions

Represa de les Competicions

Benvolgudes famílies,

Ens complau comunicar-vos que seguint la Resolució SLT/615/2021 publicada la setmana passada al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya), a partir del 13 de març es reprenen gradualment les competicions federades i del CEEB per a les categories de jugadors majors de 16 anys.

Tots els partits que se celebrin a partir d’aquesta data en les instal.lacions de La Salle Bonanova seran sense públic i sense fer ús dels vestidors. En els partits en camp contrari, aquesta mesura dependrà de la decisió de l’equip local.

Pel que fa a les competicions per a menors de 16 anys, segons va comunicar dijous passat en roda de premsa la Conselleria de Sanitat, es podran reprendre a partir del 15 de març. Us ho confirmarem un cop es publiqui oficialment al DOGC a través de la web i xarxes socials del Club.

Us recordem que en tots els partits oficials per als equips que reprenen la competició, és obligatòria l’adquisició del pack bàsic d’equipació oficial del Club (samarreta, pantalons i mitjons), sent obligatori dur als partits els pantalons i els mitjons.

Compreu la vostra equipació en aquest enllaç.

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X