skip to Main Content
Se Suspèn L’activitat Nadal Actiu

Se suspèn l’activitat Nadal Actiu

Benvolgudes famílies,

Davant la situació que estem tornant a viure respecte a la Covid-19, hem decidit suspendre l’activitat del Nadal Actiu. Som conscients de les conseqüències que pot generar aquesta decisió, però el més important és vetllar i preservar la salut de totes i tots i les notícies i indicadors que arriben cada dia no inviten a poder dur a terme una activitat segura, que és el més important.
Ha estat una decisió difícil de prendre, hem volgut esperar fins a l’últim moment, però creiem que és el més oportú a dia d’avui.

En els propers dies procedirem al retorn íntegre dels diners abonats en la inscripció. Esperem que d’una vegada per totes puguem vèncer la pandèmia i tornar a realitzar de forma segura activitats esportives com és el Nadal Actiu.
Agraïm molt la vostra comprensió i col·laboració i us desitgem unes molt Bones Festes.

Apreciadas famílias,

Ante la situación que estamos volviendo a vivir respecto al Covid-19, hemos decidido suspender la actividad del Nadal Actiu. Somos conscientes de las consecuencias que puede generar esta decisión, pero lo más importante es velar y preservar la salud de todas y todos y las noticias e indicadores que llegan cada día no invitan a poder llevar a cabo una actividad segura, que es lo más importante.
Ha sido una decisión difícil de tomar, hemos querido esperar hasta el último momento, pero creemos que es lo más oportuno a día de hoy.

En los próximos días procederemos a la devolución íntegra del dinero abonado en la inscripción. Esperamos que de una vez por todas podamos vencer la pandemia y volver a realizar de forma segura actividades deportivas como es el Nadal Actiu.
Agradecemos mucho vuestra comprensión y colaboración y os deseamos unas muy Felices Fiestas.
Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X