skip to Main Content
Semifinals De La COPA CEEB De Bàsquet

semifinals de la COPA CEEB de bàsquet

Diumenge passat es van disputar les semifinals de la COPA CEEB de bàsquet amb la participació dels nostres equips Benjamins masculins i femenins.

El Benjamí Masculí Vermell es va veure les cares amb el Barça Escola, el Benjamí Femení Negre amb l’Escola Peter Pan i el Benjamí Femení Vermell amb el Jesuïtes de Casp.
Van ser tres partits emocionantíssims, on es van poder veure jugades espectaculars i una implicació de tots els participants impressionant.


Cal destacar el gran comportament dels jugadors i les jugadores dins de la pista, dels entrenadors i les entrenadores a la banqueta i les famílies a la grada. Una jornada inoblidable!!

El Benjamí Masculí, amb un resultat de 54 a 24, no va poder passar a la final, però tot i així, va sortir reforçat amb un partit que van anar de menys a més i on es va veure una gran evolució dels nostres jugadors.

El Benjamí Femení Negre, amb un resultat de 37 a 34, tampoc va passar a la final de la copa però, per molt poc!! L’equip va viure una gran remuntada i es va quedar a les portes. Però, van demostrar una participació impecable i una grandíssima dinàmica d’equip.

El Benjamí Femení Vermell, amb un resultat de 53 a 36 i jugant com a local, va aconseguir la victòria i passar a la final de la COPA CEEB. L’equip va demostrar una gran motivació i totes les jugadores van fer un grandíssim esforç per assolir un gran creixement personal.

 

Més enllà dels resultats, el CE La Salle Bonanova vam poder viure una jornada impressionant on els participants van veure i aprendre com es viu un ambient “basquetbolístic”.

Gràcies als jugadors, a les jugadores, als entrenadors, a les entrenadores i sobretot, al suport de la grada, totes i cadascuna de les famílies que van venir a animar.

 

Seguim!!!

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X