skip to Main Content
TIM ANDORRA DE BÀSQUET… ÈXIT TOTAL!

TIM ANDORRA DE BÀSQUET… ÈXIT TOTAL!

La participació al TIM ANDORRA 2022 es tanca amb èxit total

El TIM ANDORRA 2022 ha estat un èxit total!! Amb un total 94 jugadors i jugadores del CE LA SALLE BONANOVA repartits en 9 equips que ens van representar al gran torneig d’Andorra.
Aquesta experiència començava divendres 29 d’abril amb dos punts de trobada: la sortida de l’Autocar a La Salle Bonanova i l’hotel on dormirien els 9 equips del club. En tots dos casos, el que veiem eren cares de felicitat, somriures i, sobretot, il·lusió. Es notaven les ganes de participar en el torneig, ja que, feia dos anys que no s’havia pogut realitzar a causa de la pandèmia.
Un cop situats i instal·lats, dissabte el matí van començar els primers partits. Els jugadors i jugadores del club van demostrar que havien vingut a divertir-se, aprendre, competir i sobretot, a gaudir d’una experiència que els ajudi en la seva formació com a esportistes.


Durant tots els partits de tot el cap de setmana on disputava La Salle Bonanova, es respirava un ambient súper positiu i molt agradable. I aquí cal reconèixer que la grada (familiars i altres equips que havien vingut a animar) hi va jugar un paper fonamental, doncs va convertir cada partit dels nostres equips en un exemple d’entrega, passió i reforços positius per als nostres esportistes. El resultat quedava en segon pla, darrere l’actitud, el compromís, la motivació, l’entrega, el companyonia i com no, el sentiment de pertinença d’equip. En tot això, podem dir que tots els equips es van comprar com uns campions i campiones!


No obstant això, a nivell esportiu, cal destacar l’actuació del Mini Masculí que es va proclamar campió en la seva categoria, amb un joc alegre i valent. La resta de classificacions de cada categoria podeu consultar-les en aquest enllaç.


En definitiva, podem dir que aquesta edició del Tim Andorra 2022 es tanca com un cap de setmana ple d’emocions positives i de moments inoblidables, i que pensem ha cobert les expectatives de jugadors/es, equip tècnic i familiars. Esperem repetir experiència la temporada vinent!
Gràcies a tot@s per participar-hi!!

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X