skip to Main Content
TORNEIG DE BÀSQUET BLANES 2023

TORNEIG DE BÀSQUET BLANES 2023

Aquesta Setmana Santa, tres equips femenins de la secció de bàsquet van anar a disputar el Torneig de Blanes 2023.

Els 3 equips que han anat a gaudir de l’experiència són:

El Cadet Femení Vermell

El Cadet Femení Negre

El Junior Femení

Ha estat un torneig al·lucinant!

Tot va començar el diumenge 2 d’abril on les jugadores i les famílies van anar arribant cap al vespre per instal.lar-nos i sopar a l’hotel.

A la nit després del sopar es va realitzar una passejada amb les jugadores fins a la roca Sa Palomera on hi havia unes bones vistes de la platja i la ciutat de nit. El millor de tot va ser la cohesió dels tres equips i els riures durant tota la “caminata”.

Dilluns, els dos Cadets femenins van començar la seva participació al torneig amb dos partits. Van acabar realment esgotades però havent-ho donat tot a la pista.

Per la seva banda, les Juniors el primer dia només van disputar un partit, però en tenien dos el dimarts. Per aquest motiu, van tenir el reforç de jugadores del Cadet que les van ajudar a competir els partits de la millor manera possible i repartir millor els esforços. El suport hi era a la pista… però també a la grada, ja que les jugadores Cadets també van decidir anar a animar a l’equip.

A la nit, després de sopar i amb tots els partits de la jornada ja disputats, vam fer la sortida al Bowling Blanes on vam poder viure experiències molt positives tant pel creixement personal com grupal. Va ser una sortida molt exitosa.

Finalment, el dimecres cada equip jugava el seu últim partit del torneig. Amb cansament acumulat dels partits anteriors i de les diferents experiències viscudes durant el torneig, les jugadores van fer la millor posada en escena possible per acabar amb un molt bon sabor de boca.

Creiem que, a banda dels resultats (que hi ha hagut de tot: victòries i derrotes per igual), l’experiència ha sigut súper gratificant i molt positiva.

Hem vist unes jugadores que han gaudit i uns entrenadors i entrenadores que s’ho han passat d’allò més bé, així que, HA SIGUT TOT UN ÈXIT!

1-2-3-SALLE!

Us deixem un recull d’imatges del torneig!!!

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X