skip to Main Content
Un Cap De Setmana D’ajornaments

Un cap de setmana d’ajornaments

Descans pel Sènior B i el Sènior Femení, victòria del Sots-25 femení i derrota de l’altre sènior i del femení Sots-21

Estàvem mal acostumats per què els partits dels cinc Sèniors de bàsquet de La Salle Bonanova es traduïen en una molt bona ratxa de victòries. El passat cap de setmana va ser molt estrany i no va donar moltes alegries. El Sènior B, que acumula 10 victòries i 0 derrotes, ha vist el seu partit ajornat al mateix temps que el del Sènior Femení. És època d’incertesa i aquest cap de setmana es van quedar sense jugar Natxo Cardoner (per cert, felicitats pel petit Kai!), Mike Woodward, Marc RufinoEdu Malo de Molina, Elena Barot, Julia Sanfeliu, Maria Colom, Mar Saladrigas i companyia. Un cap de setmana sense els Sèniors de bàsquet no és el mateix, però sempre es pot anar a veure partits d’altres categories.

L’alegria del ‘weekend‘ la va donar el Sots-25 Femení, que es va imposar a la pista del Ipsi (38-46) en un partit en el qual La Salle Bonanova es va mostrar molt regular en atac, com ho demostra l’anotació dels quatre quarts: 11, 11, 12 i 12. Els primers minuts van ser de desencert en atac, malgrat que, només començar, Cristina Matas va anotar un triple i Berta Clavé un tir lliure. Tanmateix, la següent cistella en joc no va arribar fins a les acaballes del primer quart. En poc més d’un minut hi va haver cistelles de Berta Plans, Berta Clavé i Maria Ayuso per tancar aquest període amb avantatge de tres punts (8-11).

Aquest marge es va mantenir en el segon període que es va iniciar amb 5 punts de Cris Matas i va seguir amb tres cistelles consecutives de les tres ‘Bertas‘ (Alcaraz, Plans i Clavé). Al descans es va arribar amb 8 punts de diferència (14-22) i la sensació de tenir el partit controlat. Distància que es va ampliar amb una cistella de Berta Alcaraz al primer minut del tercer quart per aconseguir la màxima distància (14-24). La resta del partit va seguir la mateixa tònica i La Salle Bonanova va guanyar clarament i se situa en quarta posició de la classificació. L’anotació va estar força repartida. Cris Matas va liderar l’equip en aquest aspecte (15 punts), seguida per Berta Clavé (11), Berta Plans (8), Berta Alcaraz (6), Maria Ayuso (4) i Carla Trallero (2).

El Sots 21 Femení va caure per poc (47-44) a la pista del Lliçà d’Amunt en un partit que va estar clarament marcat pel primer quart on La Salle Bonanova no va pràcticament existir en atac, va permetre un 10-0 inicial en contra i va tancar el període amb un parcial negatiu de (14-4) i amb únicament dues cistelles de Laura Linares i Inés Elías. El segon quart va estar més igualat i es va reduir una mica la distància (24-16). Semblava que la remuntada era possible, però el tercer quart va empitjorar la situació (39-26) i deixava el partit pràcticament sentenciat.

Però quan tot semblava perdut, La Salle Bonanova va reaccionar. El darrer quart va començar amb cistella rival per posar 15 punts de diferència en el marcador (41-26). A partir d’aquest moment, l’equip visitant es va imposar clarament amb el lideratge d’Isa Barot (dos triples i una cistella de dos en aquest període), i ben acompanyada per la resta. Es va entrar al darrer minut amb una diferència de tres punts (44-41), però La Salle Bonanova es va quedar a les portes de donar-li la volta al partit. Malgrat això, segueix en sisena posició a la classificació.

Per la seva banda, el Sènior Masculí de Segona va perdre en la seva visita a Sant Joan Despí (70-59) en un partit molt igualat fins al descans. El primer quart va avançar amb mínim avantatge local fins al minut 8 quan un triple d’Albert Xicoy posava per davant La Salle Bonanova (14-17). Aquest període va acabar amb els visitants per damunt en el marcador (18-19) i amb Xicoy (6 punts), Julio Elvira (4) i Miquel Ferrer (4) com els més destacats en atac. El Sant Joan Despí va enfortir la seva defensa i va dominar lleugerament el segon quart fins a arribar amb una diferència a favor de dos punts al descans (34-32).
El tercer quart va ser definitiu. La Salle Bonanova no trobava el camí cap a la cistella contrària i va patir un parcial molt negatiu (20-11) que va deixar l’avantatge dels locals en 9 punts (54-43). Així i tot, quan semblava que el partit estava mig perdut, va arribar la reacció al darrer quart amb un triple de Xicoy i una cistella de Carlos Elvira. Després d’aquest 0-5 La Salle Bonanova va augmentar l’efectivitat i es va col·locar a cinc punts quan faltaven cinc minuts (56-53). El més difícil estava fet, però a continuació va arribar un parcial molt negatiu que va deixar el marcador a 64-53 quan faltaven tres minuts. Julio Elvira va iniciar una altra ratxa positiva que va permetre arribar al darrer minut amb 64-59, però la precipitació va impedir la remuntada. Malgrat la derrota, La Salle Bonanova continua en la tercera posició.

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X