skip to Main Content
Un Sant Jordi Ple De Gimnàstica Rítmica!

Un Sant Jordi ple de Gimnàstica Rítmica!

2ª Fase de Conjunts

Dissabte 23 d’abril de 2022 vam viure un Sant Jordi d’allò més especial! Les gimnastes de conjunt de l’equip de Gimnàstica Rítmica de La Salle Bonanova van disputar la segona fase dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Com sempre, l’equip tècnic volem destacar el gran treball fet per part de totes les gimnastes. L’esport en equip és sinònim de compromís, cooperació i diversió i els conjunts de la Salle Bonanova així ho plasmen dia rere dia!

Volem felicitar el conjunt Benjamí nivell C, on les gimnastes amb molt d’esforç i entusiasme va millorar una posició envers l’última competició, assolint una 6a plaça! Molt bona feina, noies! Són admirables les vostres ganes de continuar aprenent, seguim!

D’altra banda, l’equip tècnic volem reconèixer també el treball de totes les altres gimnastes, que gairebé totes s’estrenaven aquest any en la competició i han defensat els seus exercicis fins a l’últim segon, gaudint i demostrant tota la feina feta durant d’aquests mesos!

Ser un equip significa alegrar-te per les teves companyes, comprometre’t i compartir moments importants i únics entre d’altres. Per aquest motiu, també volem agrair a les gimnastes individuals, ja que la majoria d’elles van venir a veure a les seves companyes. Totes juntes vam fruir molt!

 

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X