skip to Main Content
Victòria Del PreBenjamí Femení De Bàsquet!!

Victòria del PreBenjamí Femení de bàsquet!!

El Prebenjamí Femení de La Salle Bonanova va aconseguir, el cap de setmana passat, la primera victòria de la temporada en la visita a la pista del Thau, on va jugar un gran partit i es va imposar per sis punts (33-39). Les visitants van jugar el millor partit de la temporada amb un joc molt solidari i efectiu. Va haver-hi nervis fins al final per què el marcador estava molt ajustat, però la victòria va caure del costat de La Salle. Per celebrar-ho, les jugadores van improvisar una “conga”!!

Les jugadores van sortir de l’Escola en grup i molt motivades. Moltes d’elles van renunciar a fer les seves activitats extraescolars per anar a l’escola Thau a jugar el partit de lliga que havia estat ajornat per la COVID-19. El derbi local es va iniciar amb molta intensitat, tant en defensa com en atac. Va haver-hi molta igualtat, però en el primer quart La Salle Bonanova ja va aconseguir un cert avantatge (5-8).

La qualitat tècnica i l’encert en el tir de les jugadores de La Salle els hi van permetre arribar a la mitja part per davant en el marcador (17-22). L’animació des de la grada va ser espectacular i exemplar, amb una afició top al nivell de les cracks de l’equip. Conscients de la perillositat d’un molt bon equip com és el Thau, La Salle Bonanova va sortir, després del descans, amb una concentració màxima. L’excel·lent direcció de l’entrenadora, Aina Capilla, va ajudar a fer que el rendiment no baixés en cap moment. La Salle dominava tots els aspectes del joc i es va escapar en el marcador amb un màxim avantatge de 16 punts.

Malgrat aquesta distància en el marcador, el Thau va tenir una darrera reacció que va posar emoció a la fase final del partit, però La Salle Bonanova va mantenir el bon nivell per tancar el partit amb el definitiu 33-39 i amb l’esmentada ‘conga’. El prebenjamí femení apunta molt bones maneres i pot ser un equip molt sòlid si va creixent amb la base actual de jugadores.

Aquest equipàs està format per Christel Cerdà, Clara Fernández, Carla Petit, Sofía Suárez, Júlia Alvar, Núria Chillón, Inés Ventura, Júlia Mas, Alejandra Martínez, Martina Mateos i Inés Gómez.

 

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X