skip to Main Content
Victòria Dels 5 Sèniors De Bàsquet LSB!

Victòria dels 5 Sèniors de Bàsquet LSB!

Cap de setmana rodó!

El CE La Salle Bonanova ha tancat un cap de setmana perfecte amb victòria dels cinc equips Sènior (dos masculins i tres femenins). A més, el Sènior B masculí és líder invicte a la seva categoria i la resta d’equips es troben ben classificats.

El Poliesportiu de La Salle Bonanova va ser diumenge l’escenari perfecte per passar una tarda entretinguda de Bàsquet i veure tres victòries dels equips locals. El primer triomf va ser el del Sots 25 femení, que es va imposar al Les Corts en un partit igualat que va requerir pròrroga i que va acabar amb un triomf molt ajustat per 55-54. El partit es va iniciar amb un triple de Berta Alcaraz i va acabar amb un altre triple de Carla Trallero, acompanyat d’una cistella de dos de la mateixa Carla per posar el 5-4 definitiu en el parcial de la pròrroga. Durant el partit no van faltar ni el triple de Cristina Matas ni els punts (13) de Mar Bartrina.

En paral·lel, a un altre terç de la pista es jugava el partit entre el Sots 21 Femení i el Castellbisbal. Les locals van guanyar clarament (75-46) en un partit que es va iniciar amb un recital de joc en el primer quart (24-8), que no va tenir continuïtat ni en el segon (9-14) ni en el tercer (16-15). En el darrer període va tornar la brillantor en el joc de La Salle Bonanova que va tancar el partit amb un parcial ampli (26-9). Isabel Barot (21) i Aina Capilla (18) van ser les més destacades en atac.

Per acabar la jornada de diumenge, el Sènior B Masculí va aconseguir una meritòria victòria davant el Collblanc (61-56) que li permet seguir invicte (sis victòries en sis partits) i líder de la categoria. La Salle Bonanova, plena de baixes, va tirar d’experiència per portar la iniciativa i signar el triomf en un pavelló amb més públic que mai. Andreu Puig (16 punts), Joan Gallifa (13) i Eduardo Malo de Molina (10) van ser els màxims anotadors en un partit que va quedar sentenciat amb dos tirs lliures de Marc Rufino.

El Sènior de Segona va guanyar a casa del Nou Esplugues per 65-78, en un partit molt igualat en tots els períodes excepte el segon, en el qual La Salle Bonanova va tancar un parcial (12-22) que li va permetre administrar un bon avantatge durant la resta de partit. Albert Xicoy, amb 14 punts, va ser la referència en atac i l’equip ja és quart, però empatat amb el segon amb un balanç de 6-2.

Per acabar, el Sènior Femení es va imposar a la pista de Qbasket per 53-63 en un partit molt igualat fins al darrer quart (6-18). Destaca l’actuació coral de tot el conjunt, amb quatre jugadores que van arribar a jugar més de 20 minuts: Elena Barot, Maria Costa, Lucía Forlano i Elsa Barceló. L’equip està empatat en la 5ª posició i a tres victòries dels líders.

 

 

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X