skip to Main Content
Comunicat Oficial – 11 De Maig

Comunicat oficial – 11 de maig

Apreciades famílies,

Volem agrair, abans de tot, el vostre suport i comprensió davant d’aquesta situació que estem vivint. Des del Club Esportiu desitgem que jugadors, pares, mares i tot el vostre entorn, estigueu i estiguin el millor possible.

En relació a la decisió del Govern d’ampliar l’estat d’alarma; al fet de que en cap de les tres fases de la desescalada aparegui l’activitat d’esports d’equip que no sigui professional; a la finalització de la temporada de les federacions esportives en les quals el Club està inscrit; i a la suspensió, de manera definitiva i fins al setembre, del curs escolar:

La Junta Directiva del Club ha pres la decisió de no reprendre la seva activitat esportiva i administrativa fins el setembre de 2020.
 
Esperem poder tornar a la normalitat i reprendre l’activitat esportiva en aquesta data. En cas contrari, us anirem informant de les properes decisions que anem prenent i de l’adaptació del Club a les circumstàncies.

En una comunicació anterior se us va notificar que compensaríem a la quota del mes de juny l’import dels dies del mes de març en què no hi va haver activitat esportiva. La Junta directiva ha pres la decisió de realitzar definitivament aquesta devolució a través de transferència bancària el dia 25 de juny.

Us avancem, també, que estem habilitant un sistema telemàtic (Google forms) per poder realitzar la reserva de plaça i el procés d’inscripció per a la propera temporada. A finals d’aquesta setmana rebreu una notificació. Publicarem a la nostra web i a les xarxes socials el procés de reserva de plaça i renovació, així com el formulari per realitzar-lo. Aquest procés estarà actiu fins a final del mes de maig per tal de poder tenir la composició dels equips de la temporada que vé a meitat del mes de juny.

Aprofitem també per recordar-vos que la competició de bàsquet del TIM ANDORRA està suspesa. Us informem que farem el retorn de l’import (excepte una reserva de 25 €) tan aviat com el rebem de l’organització. També s’ha suspès la Cerdanya CUP, prevista per a finals de juny.

Com us hem dit, esperem poder reprendre la normalitat al setembre, tot i que és difícil saber del cert què passarà, tenint en compte el context actual. En qualsevol cas, des del Club Esportiu estem estudiant i treballant per preparar-nos i anticipar-nos davant d’altres possibles escenaris.

Un cop més, agraïm la vostra comprensió i us enviem els millors desitjos de salut i força. FORÇA SALLE!

Club Esportiu La Salle Bonanova

 

———————–

 

Apreciados/as socios/as,

Queremos agradecer, antes que nada, vuestro soporte y comprensión frente esta situación que estamos viviendo. Desde el Club Esportiu deseamos que jugadores, padres, madres y vuestros próximos, estéis y estén lo mejor posible.

En relación a la decisión del Gobierno de ampliar el estado de alarma; al hecho de que en ninguna de las tres fases de la desescalada aparezca la actividad de deportes de equipo que no sea profesional; a la finalización de la temporada en las federaciones deportivas a las que el Club está adscrito; y a la suspensión, de forma definitiva y hasta septiembre, del curso escolar:

La Junta Directiva del Club ha tomado la decisión de no reanudar su actividad deportiva y administrativa hasta Septiembre de 2020.

Esperamos poder volver a la normalidad y reanudar la actividad deportiva en esa fecha. En caso contrario, os iremos informando de las próximas decisiones que vayamos tomando y de la adaptación del Club a las circunstancias.

En una comunicación anterior se os notificó que compensaríamos en la cuota del mes de junio el importe de los días del mes de marzo en los que no hubo actividad deportiva. La Junta directiva ha tomado la decisión de realizar definitivamente esa devolución mediante transferencia el día 25 de Junio.

Asimismo, os avanzamos que estamos habilitando un sistema telemático (Google forms) para poder realizar la reserva de plaza y/o el proceso de inscripción para la temporada que viene. A final de esta semana recibiréis una notificación. Publicaremos en nuestra web y en las redes sociales el proceso de reserva de plaza y renovación, así como el formulario para realizarlo. Este proceso estará activo hasta final del mes de Mayo con el fin de poder tener la composición de los equipos de la temporada que viene a mitad del mes de Junio.

Aprovechamos también para recordaros que la competición de básquet del TIM ANDORRA está suspendida. Os informamos que haremos el retorno del importe (excepto una reserva de 25€) en cuanto lo recibamos de la organización. Asimismo, también se ha suspendido la Cerdanya CUP, prevista para finales de Junio.

Esperamos poder retomar la normalidad en Septiembre, aunque es difícil saber con certeza qué pasará, teniendo en cuenta el contexto actual. En cualquier caso, desde el Club estamos estudiando y trabajando para prepararnos y anticiparnos ante otros posibles escenarios.

Una vez más, agradecemos vuestra comprensión y os mandamos los mejores deseos de salud y fuerza. FORÇA SALLE!

Club Esportiu La Salle Bonanova

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X