skip to Main Content
El CADET B Planta Cara Al Canyelles Però Acaba Cedint (2-5).

El CADET B planta cara al Canyelles però acaba cedint (2-5).

El Cadet B va oferir una molt bona imatge en el seu enfrontament amb el quart classificat, el Canyelles, tot i acabar derrotat per 2 gols a 5.

L’equip de Sergio Pi va fer un plantejament valent davant d’un equip molt superior físicament, amb molts jugadors de segon any i tres davanters ràpids i molt potents.  Va intentar estirar l’equip amb llençaments llargs, per tal que els davanters Xavi Leiva, Iván Blasco i Marc Espinosa intentessin baixar la pilota i buscar les pessigolles a la defensa del Canyelles.

Fruit d’una d’aquestes jugades va venir el primer gol, al minut 5. Una falta propera a l’àrea que Marc Moreno va marcar per tot l’escaire amb un xut sensacional.  El gol va sorprendre als visitants que van incrementar la seva pressió en busca de l’empat. Els centrals Max Zapatero i Saborit van multiplicar-se en defensa i en les ocasions en què van veure’s superats, un magnífic Andrés Lafuente va estar atent a la porteria i resolutiu el els 1 contra 1.  Tot i així, el Canyelles aconseguia l’empat al minut 34 a la sortida d’una falta.

La reacció de La Salle va ser immediata i al minut 35 Iván Blasco es desfeia del seu defensa amb una gran retallada, rematant amb potència un xut que el porter només va poder rebutjar, deixant la pilota morta a Albert Paradell que definia amb tranquilitat (2-1).  Just abans del descans una forta topada del propi Ivan amb un dels defenses li va causar una fisura a les costelles que va impedir-li continuar al partit.

Al segon temps el Canyelles va llençar-se a un atac directe amb una fortíssima pressió que va collar l’equip de Sergio Pi.  El mig del camp conformat per Guillem Bravo, Marc Moreno i Pablo Lorente va intentar-ho tot davant un contrari molt superior físicament, que aconseguia l’empat al minut 50 i el 2 a 3 al minut 61, a la sortida d’un còrner.

Allà gairebé van acabar-se les esperances del Cadet B, just de forces, i en les acaballes del partit van arribar els dos darrers gols visitants. Resultat un pél excessiu pel que va ser el partit i per la bona imatge de l’equip de Sergio Pi que va en línia ascendent en les darreres jornades.

 

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X