skip to Main Content
Presentació Oficial De La Secció De Bàsquet

Presentació Oficial de la Secció de Bàsquet

Moltíssimes gràcies a tot@s per la vostra assistència!!!!

Diumenge vam celebrar la presentació oficial de la secció de bàsquet a les instal·lacions del Poliesportiu amb una graderia plena de gom a gom!!!

En aquest dia tant especial vam comptar amb la participació i complicitat del President de la Federació Catalana de Bàsquet, el Sr. Ferran Aril que va dedicar unes paraules d’encoratjament als nostres jugadors i jugadores.

La nostra jugadora del Senior, Maria Colom (a qui des del Club volem agraïr efusivament la seva col·laboració en aquest acte), va dirigir l’acte donant la benvinguda al públic assistent i dirigint les sortides dels equips anomenant a cada jugador/a i al cos tècnic corresponent. Els equips, des dels PreMini fins als Sèniors van anar desfilant per la pista del Poli sota els efusius aplaudiments del públic i vestint de vermell la pista central del poliesportiu.

Els equips Sènior masculí i femení van desfilar acompanyats, com ja és tradició, dels esportistes de l’escoleta de bàsquet els quals van ser rebuts a pista per un “pasillo” creat pels mateixos jugadors seniors!! Una improvisació molt divertida que va dibuixar un somriure espontani als més menuts!!! 😉

Un cop els equips van desfilar, el nostre President, el Sr. Carlos Pi, va fer entrega d’una placa commemorativa al Sr. Aril en motiu del Centenari de la Federació Catalana de Bàsquet.

Vam clausurar la presentació convidant a tots els assistents a quedar-se a gaudir del bon bàsquet amb el partit del Senior Femení que s’enfrontava al CB de Blanes; partit que a més vam guanyar 65-50!! Enhorabona noies!!!!

Moltíssimes gràcies per venir i regalar-nos aquest ambient!!! 

Seguim!!!! Força Salle!!!

Back To Top
Abrir chat
Hola!
Gràcies per contactar amb el Club Esportiu La Salle Bonanova!
En què podem ajudar-te?

Hola!
Gracias por contactar con el Club Esportiu La Salle Bonanova!
¿En qué podemos ayudarte?
X